Pages

Monday, July 19, 2010

gadis berbaju merah jambu


oh rasa macam dah lama tak update. ada je cerita tapi takde mood. mood lari entah ke mana. ini baru ada :) sebab gatal nak update cerita orang bertunang. hek hek hek musim mengawan ler katakan. Sabtu lepas, kawan since fardhu ain semasa tahun 1993 sudah bertunang! huk. kahwin bulan Oktober ni. mak aih cepat bebeno. takpe sudah jodoh korang harap kekal selamanya.

heee ini gambar saya cilok dari Facebook. official gambar belum keluar lagi. saya tak bawa pun DSLR saya. hanya nak berada di dalam gambar. kebetulan ada outdoor photoshoot hmm apa lagi. sakan camwhoring lah! ngeh ngeh ngeh. dan ini adalah pertama kali saya memakai baju kurung berwarna PINK okeh PINK. demimu AJ haku sanggup!!! tetttt! takdelah. ini ekceli kain mak saya tapi dia suruh saya buat baju raya. kebetulan siap cepat tu yang pakai untuk her event. secara tak sengaja jadi orang kanan AJ. tapi takpe I really have fun :) :) :)

sedutan gambar semasa outdoor photoshoot di Taman Bandar

saya dengan si pengantin
eh silap si tunangan orang
;pp

oh dear let me kiss you
si Farah yang kecoh habis
seronot bergosip dengan beliau!

hehehehe meet my new friend
Along memang sempoi habis
ini adalah gambar daripada kamera beliau
:D

itu saja. esok saya update pasal hasil masakan saya iaitu pizza yum yum. best wooooo. kalah Pizza Hut pasti hebat tuh ngeh ngeh ngeh. dan filem Inception hmmm best tapi it is too hi-tech for me sobs. masa sudah last-last baru faham jalan cerita (-_-)'' tanda-tanda orang yang lampi.



xoxo


gadis berbaju merah jambu

8 COMMENTS:

nyna said...

lawa la si baju kurung pink.
hehe.

Shahira said...

heheheh.
tengs.
my first time wearing :)

.ieLah. said...

sha muka anda nampak pelik kat gambar last..
seri kah? seri kah? ;p

Shahira said...

tahu xpe.
serius nmpk pelik di situ.
wuuuuu.
;pp

nurayunni said...

cantiknyer kamo..

AJ said...

hahaha
thanx pakai bj pink.
thanx jadi org kanan.
thanx jadi org kiri.
thanx utk semua.

AKU HARGAI. hehe

weh nak pizzaaaaaaaaaaaaaaaaa

Shahira said...

thanks sis ayuni.
tu pujian utk saya ke?
ngeh ngeh ngeh.

Shahira said...

sori ah AJ.
pizza da lama abis.
laku btol ekekekeke.