Pages

Saturday, July 31, 2010

kami pergi majlis kahwin


hari ini hari Sabtu. hari untuk meraikan cinta kawan kami daripada sekolah menengah, Rozzairin dengan pasangannya Mohd. Juhaimi. si pengantin sangat cantik okayy. beliau amat gojes dan memang mereka seperti pinang dibelah dua. sama segak sama cantik ;) saya telah membawa photographer sendiri iaitu Encik Lihin yang balik Kuantan. yeayy!! merasalah juga berada di dalam gambar since bergelar photographer ni, sungguh amat jarang berada dalam gambar T________T okay enjoy the pics!!! btw this is my first time wearing kebaya. supposed baju konvo tapi tibai jek ;pp

muka gembira setelah makan nasi
sudah lama actually tak makan nasi
(-_-)''

sempat berjoyah sebelum masuk berjumpa dengan pengantin

haaa percaya tak apa yang saya cakap?
cantik kan?

bergambar di dalam bilik pengantin
simple tapi sangat cantik
:)

bergambar lagi
Nad oh Nad kenapa kamu tidur?
;p

candid by Encik Lihin

di bawah kanopi meja beradab

posing secara tidak sengaja

tatau apa motif gambar ini
(--'')

memang posing betol
hari ungu sedunia bagi saya
daripada baju, clutch sehinggalah ke kereta
:D :D :D



xoxo


happy newlyweds!

8 COMMENTS:

zatilaqmar said...

ooh sukaa shawl tu!!! :))

tp klu sy pakai mmg sah nmpk bulat gila muka. hehehe.

Shahira said...

yeah.
kak sha pn sgt suka shawl ini.
my fav huhuhu.
zatil try pakai dlu.
bulat itu comel.

Drunbella Khoo said...

comelnyaaaaa.
:)

.ieLah. said...

nice!
rasa cantek tak pakai kebaya? ;p

Shahira said...

cik bella.
siapakah comel?
huhuhu ;pp

Shahira said...

hihi.
ok la sb longgar sket kan.
aritu pakai fit2.
means? sha da kurus!!!
weehuuu~~
;p

MiYOKO TACHIBANA said...

pengantin tu mmg cntik n gojes...
pelamin pun cntik...

sya pun sweet sgt ngan shawl tuuu...sukaaa gakkk.. ")

Shahira said...

hihi.
mmg muka kwn i tu mmg norjuma.
lawa.
pakaian pengantin pn lawa huhuhu.
heee thanks puji shawl saya.
:D