Pages

Friday, July 2, 2010

it is 2.43 in the morning


jam di laptop sudah menunjukkan 2.44pg dan saya masih di sini. menghadap laptop dan membuat kerja pembaikan thesis yang terakhir. sudah sampai di kesimpulan. selepas ini masukkan lampiran dan muka surat dan SIAP!

macam mana nak drive esok pagi ni? hmm... perlukan tendangan kafein yang berlebihan untuk menghilangkan rasa mengantuk. doakan saya selamat sampai ya! target nak bertolak dari UTM dalam pukul 11pg tu pun paling lambat lah selepas settle kan semua printing job dan hantar correction kepada Dr. Rafee. dan saya akan tiba di Segamat dalam pukul 1ptg. pastu dijangka bertolak pukul 2ptg bersama dengan Cik Jaja. hiks. first time konvoi weehuuu~~

hello Kuantan!

yang penting nak peluk emak!



xoxo


kegembiraan tiada tandingan!

0 COMMENTS: