Pages

Friday, April 15, 2011

ermm...


hai. selamat malam saya ucapkan kepada bloggers and readers. actually there a lot I want to write down in my blog. yeah. a lot. a lot of things I have been thinking lately. it maybe serious or maybe not but definitely this matter was about my future. hati ini mahu menjerit sebab sudah puas menangis tapi apakan daya. I am now trying to cope with the situation here. antara kuat dan tak kuat je. saya taknak fikir sangat so terpaksa jadi busy like a bee. busy phase was already past *thank god*

ermmm entah pape je kan entry saya kali ini. stress dengan semua keadaan termasuklah laptop saya sudah pun rosak tsk. screen menjadi hitam legam tak nampak pape dah. terpaksa lah hantar esok untuk dibaiki wuuuu. dahla gambar wedding tak habis edit lagi (-_-)'' duit bulan ni banyak syot. mana entah pergi. dahla lately malas nak tulis bajet sehari-hari. wehhhh fokus Cik Sha sila fokus!!! sila berdiri pada realiti.

hummm. saya baru je pas blogwalking ke blog Cik Hana. thank you for the post. kau memang seorang yang memahami. aku terharu apabila baca entry kau. harap si dia pun baca... if he could feel my heartbeat... if he could understand what I am trying to say to him... if only I can change the world, for sure I can change his heart too :( banyak sangat masalah lately. tekanan jiwa dan perasaan yang melanda pastu effect kat tubuh badan. kan betol saya dah kurus sket, kurang selera makan. memang perasan ler dah jarang sentuh nasi. seri muka pun dah hilang. erghhh everything is gone by now slowly T____________T''


actually ini adalah edisi luahan perasaan
tapi tak terluah hundred percent
(--'')


xoxo



goodnite!

8 COMMENTS:

faRa_diLa said...

erghh fara pun byk prob gak. :(

and gudnite too..

RoseHana said...

i love u sha..
thought build urself

Anonymous said...

cakap kat org pandaikann...haa rasa sakit tak!

Anonymous said...

it is ok.you will find sm1 else,let him choose his way and happy with it,itu lbh baek.jes rspect him and his dcision,you will find your happiness.

faRa_diLa said...

uhu anon kat atas tu, garang bebenor. lalalalalala~

biasala sha kan, lagi org tgk kita tak happy, lagi kuat bunyi tepuk tangan dia...

baca biar bermaruah, bagi komen pun biar bermaruah jugak.

Pfffttttt!

Shahira said...

to fara: tq for ur support darl. i am now trying to be strong and insya allah :D

to hana: i love u too sayang. nnt kau pun tinggalkan aku :(

Shahira said...

to 1st anon: laugh as much as u can bcos someday u'll never know u will laugh or not for the same reason here :)

Shahira said...

to 2nd anon: yes i respect his decision :)