Pages

Monday, April 25, 2011

movie review


hye korang ;) seperti biasa or as usual saya mesti akan cerita serba sedikit pasal wayang yang saya tengok pada setiap minggu atau lebih tepat buat masa sekarang pada setiap bulan hu T_T busy like a bee pada minggu lepas macam huuu sabar Sha sabar sebab kau akan dibayar lebat pada hujung bulan nanti weeee so think positive okay?

heee tadi saya layan wayang The Roommate lakonan Blair Waldorf aka Leighton Meester. dia ni memang sesuai bawak watak perempuan saiko tapi still maintain cute but true psychopath huk. cerita ini boleh lah layan sebab tak cliche sangat tak bosan sangat tak thrill sangat yang sedang-sedang saja. tapi ekceli wajib kot diklasifikasikan sebagai 18SX sebab heee ada scene-scene yang tak patut ditayangkan *tapi biasa-biasa je kat oversea* huuu if you get what I mean lah. kesimpulannya best :D

The Roommate
nak je rumet yang cenggini tapi tamau yang saiko
pls?

****

Isnin minggu lepas lak layan wayang Rio. sumpah best waaaa rasa macam nak menangis kegembiraan je. tengok dalam 3D lak tuh memang berbaloi ah tapi huhuhu tengok sensorang je *forever alone* sebab apa best? sebab cerita ini from the creators of Ice Age. aha bagi sesiapa yang belum tengok Ice Age tu disarankan tengok trilogy filem tersebut sebab muahahahahaha tu kartun favourite all the time. heeee paling suka quote "Love is deft" hihihi bagi seekor burung XD memang touching ah sebab romantik je filem ni. memang sesuai tengok dengan hubby or bf u olss tapi ai takde sob sob sob (--'')

Rio
best kelakar seronot nak mampos!
XD


itu je!
nak tengok Justin Bieber Never Say Never
entah bila
(-_-)''


xoxo



never say never!

2 COMMENTS:

ishiko said...

rOomate??? owhh.. kena pegi tgk dengan rOomate saya nh..

Shahira said...

hehehehehe best!