Pages

Monday, April 11, 2011

movie once a week


hye there! saya tamau cakap banyak sebab sedih wuuu sedih banyak movie tak dapat tengok. tak sempat-sempat nak tengok akibat kebizian diri melampau-lampau di bulan Mac. I HATE YOU MARCH! tsk. wayang Sanctum melepas. 127 hours pun terlepas. urghhhh dan I am Number Four pun tsk haaaaa rasa nak lempang diri sendiri berdas-das (--'')

humm takpelah dah terlepas nak buat camne kan? wayang best-best dah nak start sebab kat US dah masuk musim bunga pastu nak tunggu masuk musim panas perghhhh cerita best-best bakal ditayangkan seperti X-Men: First Class, Pirates of the Caribbean and then Transformers 3: Dark of the Moon woahhhh tak sabarnyaaa!!! ^_^

so pada bulan April yang sudah menjengah minggu ke-dua, saya telah berjaya menonton wayang seminggu sekali yeehaaa :D :D :D at least okay at least huuuu tapi still rasa macam erghhhh sebab terlepas I Am Number Four (-_-)''

World Invasion: Battle Los Angeles
saya bagi rate 8/10
saya menonton dengan Cik Afie
perghhh perghhh cinematography memang kebabomm!!
teringat cerita yang memeningkan kepala iaitu Cloverfield
T______T''

Source Code
baru je menonton seorang diri tadi
*forever alone*
cerita ni at first pening sket tapi confirm takkan ngantuk
sebab korang akan teruja nak tau apa yang terjadi
even ulang banyak kali
cer cite cer cite
=p


that's all!
nanti update lagi ekk pasal wrap up in March
:D


xoxo



esok kerja
T_T

0 COMMENTS: