Pages

Tuesday, April 5, 2011

it is now 2.50am


mujur diri ini takde twitter
if not sepanjang masa nak ber-tweet maka ber-blog ditinggalkan
muahahahahaha
:D

morning bloggers and readers! saja je saya nak buat update cecepat or just a quick update. I know it is been a long time saya tak ber-blog dengan celoteh pepanjang dan buat anda gelak baca entry saya XD huuu huuu sebabnya I am too busy pada bulan Mac dan sekarang yes April T_T masa untuk diri sendiri pun takde sobs. betol lah orang cakap masa itu emas kan ehe kan dah terkejar-kejar nak buat semua benda dalam satu masa. nak tidur tapi tak boleh lelap laa laks akibat minum white coffee kat Kopitiam pas balik kerja tadi (--'') sape suruh kan haa padan muka dengan kau. insya Allah pasni saya akan update dengan entry yang maha panjang muahahahahaha good nite!


p/s: happy birthday to my sis
hey you are 27th now haha!


xoxo



miss ya!

2 COMMENTS:

Encik Psychopath said...

buat la tuiter satu. leh tuit2.

shiela-suka-suki said...

apa kejadahnya menyebut umur gua ni?adoi.kantoi la persepsi org ramai yg along ni adik awak.huhauahua