Pages

Sunday, November 6, 2011

kali ke-3


Hari Raya Aidiladha tahun 2009
Higashi-Hiroshima-shi

hye and Assalamualaikum to all bloggers and readers. malam ni nak feeling-feeling sket. sket je tak banyak pun. kan malam raya huahuahua (--'') malam raya pun esok still kena kerja. full shift okay full shift. tsk. sadis. dahla tahun lepas pun full shift. rindu nak beraya. tapi apekan daya perasaan sayang kompeni lagi lebih kot huuuuu. boleh lak lupa minta cuti awal-awal kan ummm takpelah redha je. okayy sekarang pun memang mood redha.

saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada readers, bloggers and haters hehehe. termasuk lah juga stalkers sekali hemoh hemoh. kalau makan nasi impit kuah kacang jangan lupakan saya :D saya dah takleh nak makan kuah kacang nanti ada kang tergaru-garu di pipi pastu mulut membengkak macam kena sengat tebuan awwww~

hari raya ini membawa maksud pengorbanan. memang ada banyak jenis pengorbanan tetapi kita mesti utamakan pengorbanan kepada agama dan keluarga dahulu. pastu baru fikir pasal diri sendiri dan orang lain. hehehe takde point lettewwwwwww T______________T'' goodnite!


xoxo



:D

0 COMMENTS: