Pages

Tuesday, November 22, 2011

my own photoshoot


hye and Assalamualaikum to all. hihi seperti yang dijanjikan ini adalah entry pertama penuh dengan gambar sayaaaaaaaaaaaaa ya gambar saya hiks :) ehem merasa juga akhirnya nak jadi model tak bertauliah huehuehue. sudah lama ekceli nak berangan ambil gambar ala-ala lookbook. ehem saya ini nak dress up tu tak reti tapi sangat-sangat meminati fesyen. sebab tulah jadi shopaholic (-_-)''

photoshoot ini ambil masa dalam 15 minit je. simple je. nak ambil merasa dress up sambil gambar ditangkap oleh orang. mujur staff merangkap adik kesayangan minat juga fesyen dan fotografi. so tidak lah susah nak mengarah beliau suruh ambil syot ini syot itu muehehehehe. cakap banyak tak guna kan? jom layan gambar ^_^


****

Location: Rooftop parking ECM, Kuantan
Gear : D90 with 85mm 1.8/fD, available light
Creative Director : ME :)
Photographer : Credit to Fariq Mustafa

polka dots shawl : lustfulluv.com
sunglasses : Forever 21
long necklace : Vincci Accessories
the ring : Chamelon
brown waist belt : Brands Outlet
fanning mustard jersey dress : thepoplook.com
black skinny pants : Uniqlo Japan
pink studded clutch : from Jakarta
black zipper pump shoes : Nose














xoxo



another post soon!

9 COMMENTS:

bella heuheu ♥ said...

sume gambar sumpah cantek! kak sha dh leh jadi model ^^ nais nais!

syakey said...

ok,lulus A+ untuk jadi model. XD naisss! gamba dh la cantik2. ;)

Shahira said...

thanks darl :)

nyna said...

alamak semua cantik!:D

faziana ARahim..... said...

comel je...hehe

miss lily said...

cik sha!!!kita pun ada bag tuh, tp color kelabu...ihihihi....

Shahira said...

heee thanks <3

miss lily: erk serius beli kat mana??

miss lily said...

hihihi, aah, beli kat cutekoreanstyle...beli online...

Cetul^ La La said...

chantek,,,,, suke suke suke,, hehehee <3