Pages

Friday, November 18, 2011

post-op


hye and Assalamualaikum to all bloggers and readers. ini update sekejap je. busy dengan kerjaya =p huuu pasrah actually sebab direct full shift for 3 days. my partner lak cuti sobsob. kerja kat dalam kedai toksah cakap lah memang banyak tak terkata. nak update blog pun tunggu ada mood rajin. banyak lak entry tertangguh hmm...

so how's life? so far so good lah. hari ini birthday my ex. happy birthday to him. sedih campur gembira lah kot dapat tau yang si dia sekarang tengah berbahagia dengan gf baru. ayat klise orang cakap... I'm happy if he is happy too. betol lah tu. takde pun apa-apa maksud tersirat. anggap je takde jodoh :) and also my best friend punya birthday, Lihin. dia ini special. selalu ada time saya down and especially masa tengah frust sebab break up hihi. peneman setia insya Allah :D

semalam, 17 November 2011. tarikh keramat sebab birthday Abah. supposed tadi ada family dinner, my treat tapi apakan daya, Abah demam hihi. next time lah kot. maybe tunggu Along balik. cis. baru nak menjeleskan beliau tapi hasratku terbantut huhuhu =p hadiah takde. hadiah kasih sayang je lah. tak dinafikan saya ini memang anak yang degil, baran semua benda lah tapi Abah tabah, sabar dan redha je kot? dah tahu perangai anak bongsu dia cenggini, so pasrah jelah hihi. muah lebiu so much Abah. semoga hidup kita diberkati olehNya, insya Allah :')

aishhh cepat lah masa busy ini habis. sudah tidak tertahan lagi. insya Allah selepas ini saya qada' semua entry yang lepas-lepas. tamau sekadar janji manis di bibir sahaja huhu. banyak benda saya nak cerita ini. tunggu ada mood je nih. dah lama tak tengok wayang. dahla cerita best-best bulan ini. minggu ini je plan nak tengok The Adventure of Tin Tin and Happy Feet 2. minggu depan lak Puss In Boots :D :D :D

hai kenalkan ini Abah saya
umur beliau tahun ini 55 tahun
amacam ada gaya bapa borek anak rintik?
abaikan tang kecerahan muka
=p


serious takde mood nak update blog
penat
:'(

my sugar rush for tonight
thank you
:)


xoxo



goodnite

4 COMMENTS:

miss lily said...

sha, try la mkn hershey's tuh, sedap gila, terasa kecoklatan sebenar...haahahha....

kai said...

nk sikit cokelat tu...
sedap nye!

shiela-suka-suki said...

itula.niat dah jahat.mana nk jadi.hehe

Shahira said...

hahaha takde kena mengena la along =p