Pages

Sunday, November 7, 2010

30 Days Project Challenge


hello everibodi. ehek gedik tak saya berbahasa sedemikian? wek. saya pun tak suka. okay ulang semula. hello everybody! kali ini saya datang menulis sticky entry yang kedua ngeh3. disebabkan lately asyik update blog seminggu sekali maka, saya nak buat entry pasal 30 Days Project Challenge SETIAP HARI OKAY SETIAP HARI. at least blog ini akan berbunga semula yes! padahal dah musim luruh dah Sha oi T_T''

okay back to the story mory. projek ini saya terjah daripada blog Cik Fara. ekceli dah lama nak buat tapi asyik tangguh je kan. bak kata si anonymous: procrastinators is the world leader for tomorrow huhuhuhuhu serius. kalaulah itu satu pekerjaan huahuahuahua.

*sila klik untuk tumbesaran*
tuan punya blog pun tak nampak jugak
(-_-)''



xoxo


setiap hari haku update!

4 COMMENTS:

miss leya said...

sha.. i likeee...nak buat jugak..boley????

Shahira said...

buatlah leya.
at least ur blog tak bersawang.
huk.

anish said...

hee. kalau nk buat project ini jugak boley? teringin nk ade assignment. ^^'' hehe.

Shahira said...

sure!!!!