Pages

Monday, November 15, 2010

our journey


hai korang. malam ini saya nak story sket tentang perjalanankuw bersama dengan kengkawan kesayangan sehidup semati. huk. start best friend forever or term yang famous iaitu BFF pada tahun 2002 di mana masa tu baru start nak sama kelas wakakakaka. sedar tak sedar sudah 8 tahun siot berkawan baik. means since 2002 until now 2010 and insya Allah our friendship never ended :D ai lebiu Diela Lalink, Hana Luv and Has Ramping ^^

dengan iringan lagu Pelangi Petang nyanyian Sudirman membuatkan dirikuw terharu sebab dapat kengkawan yang best dan huuuu memang bukan jenis kacang lupakan kulit. meskipun pernah bergaduh besar dan putus kawan tapi still berbaik dan semakin rapat yang membuatkan saya rasa seperti adik beradik. hiks of course lah haku yang paling tua T_________T bila tengok gambar zaman batu dahulu kala HAHAHAHAHAHAHAHAHA selekeh amat!

jom jom mari kita bergelak bersuka ria tengok gambar-gambar di bawah. anyway gambar ni pecah-pecah sebab style copy paste daripada Friendster. apakah itu Friendster? sejenis makanan ekekekekeke. teringat gak masa mula-mula koya FS pada tahun 2002. tu pun still terkial-kial nak main menatang apekah itu. eh eh terkeluar tajuk sebenar (-_-)''

jeng jeng jeng
*ecehhh macam surprise je kan*
(--'')

****

2003
ambil guna kamera filem pastu struggle scan
T__________T

2005
lain sungguh muka wehhhhhhh

2006
masing-masing mau tayang gigi especially saya
gigi arnab
;p

2009
sehari sebelum bertolak ke Jepun
wuwuwuw rindu saat kurus

2010
gambar baru ambil semalam ngehehehehe
tanpa Diela Lalink yang berada di perantauan Sabak Bernam
baliklah ke pangkuan keluarga sahabatkuw
kah kah kah!!!



xoxo


gelak itu satu terapi

6 COMMENTS:

miss leya said...

erk. sha. copy je ek from friendster? sbb i da try nak save xleyh la. gmbr2 lame sume lam tu. cis. haha..

Encik Tikus said...

makin besar makin cantik. Lol ;p

Shahira said...

haha boleh laa u nak copy paste.
right click sudey :P

Shahira said...

erk hahaha.
i ni dlu the ugly duckling.
skg ni pun ye T_T

it is hard said...

hihiih.sha thanks for the tribute.OMG.lama gak 8 years...seems like yesterday i met u kat kelas 1Dinamik.ehehhe.love u too.hope our friendship lasts forever.amin....best of luck to u and A.i like him.i hope it is an eternal love.hihiih

Shahira said...

yeay hanaaaaaaaaaaa!
ai lebiu too.
thanks bcos u likey A too.
i hope that will be the last in my life.
praying hard.