Pages

Monday, November 15, 2010

blog berhabuk T_T


em apa entah nak jadi kan? blog berhabuk T_T yes itu tajuk entry saya tapi tajuk je lah. isi dalam setiap perenggan takde kaitan pun. huhuhuhu hanya pada perenggan pengenalan sahaja. last update? Khamis lepas okay Sha Khamis lepas. now? Isnin weh huuuuuuuu cepat betol masa berlalu. hari Rabu ni dah raya hiks macam tak percaya je kan? of course lah happy kebabom sebabnya dapat makan sate ayam yeay!

pastu Emak balik esok weehuuuu :D :D :D sebab utama saya tak update blog... laptop makin menjadi-jadi kebangangannya. hu. confirm LCD screen rosak. ni mesti sebab beg laptop pernah jatuh dulu semasa saya di Bogor T___________T'' nak menangis pun tiada gunanya. sakit mata gak haku nak guna laptop ni sebab gegar-gegar je kerjanya. aih.

ekceli tadi hangout dengan Cik Hana dan Cik Has. dah lama gila tak jumpa dengan Has Comot nih. kerjanya asyik tenggelam timbul je dalam hidup saya. apa lagi. tadi update story jelah kan. tentang life masing-masing. hu. sedar tak sedar dah tua gak haku ni (-_-)'' pastu Hana Luv lak balik Kuantan sekejap sebelum pergi KL esok. beraya kat sana. heeeee takpelah asl dapat jumpa kan. nanti saya kongsi gambar dengan mereka yang sengal nak mampos. termasuklah dengan Cik Hana Skunks yang baru balik dari kerja. sian kau ek muka penat hu.

gambar terbaru iaitu sebentar tadi
selepas gossip girl with my girlfriends
memakai boyfie yang sepatutnya seboria dengan si dia
tapi sorry you I can't resist so I pakai dulu
huhu

****

dulu saya pernah story kan pasal uniform bakal bertukar. so saya curi-curi ambil gambar ini daripada desktop dalam office huhuhuhu. pastu email kan kat diri sendiri. rasa macam semangat lebih tu ada bila tukar uniform ini. semangat baru! aja aja fighting! make sure dapatkan target sales bulan ini supaya komisen lebat siotttt pada hujung bulan nanti tapi huk haku nak dapat tu lambat lagi sobs. kena tunggu hujung tahun baru dapat huaaaaaaa T________________T'' disebabkan nak dapat duit lebih maka saya nak kerja full sebab dapat triple plus OT. kena merajinkan diri. nanti dapat confirm dengan lebih cepat dan naik untuk di promote kan fuhhh fuhhh fuhhh amin :D :D :D

meh saya shared sedikit gambar
memang sedikit pun
T_T

bersama dengan team cashier

bersama dengan team sale assistant


itu jelah nak update. ya saya tahu entry saya amat membosankan kamu semua jadi okay bye. jumpa di lain entry Sha pemalas! huuuuuu. masa untuk tidur sekarang sebab lately tak cukup tidur akibat part time job pada pagi-pagi buta jadi nantikan ajelah bil telefon ye Sha?



xoxo


:D

4 COMMENTS:

it is hard said...

tet.baju oren lagi cantek dr baju biru.hehehe

Shahira said...

haha sial ko.

.ieLah. said...

gayuttt je! hihihi

Shahira said...

huhu.
well tu part time job.
hu.