Pages

Sunday, November 28, 2010

erm...


sometimes I confused
what I really want in this life
either to follow what I want to do?
or just go with the flow?
:(

hai semua. pepagi saya sudah update blog. takde mood actually. mood saya tunggang terbalik terumbang ambing since Jumaat lepas. tatau apa dah jadi dengan diri sendiri. saya cuba untuk meng happy kan diri tapi hu. sekejap jelah pastu kembali JK balik. JK tu maksudnya jiwa kacau. tatau kenapa. don't know why. apa yang saya tahu nak cursing je sekarang :(

erm. Facebook sudah deactivate. buat masa ini memang takkan buka sebab sakit hati. tengah sakit hati sangat-sangat plus terasa. hell yeah. dah lama tak terasa macam ni. betol lah orang cakap. the person you love the most, will hurt you the most. eventhough maybe lah rasa tu just a small matter tapi bukan saya. apabila melibatkan dalam situasi yang berkenaan dengan hati dan perasaan, saya akan menjadi begitu fragile. sangat. sudah banyak kali kot pecah, saya kuatkan semangat kutip balik, tampal balik dan berharap agar menjadi seperti baru. seperti tidak pernah pecah sebelum ini. tetapi mampukah saya?

lagi satu. saya sekarang ini cepat emo apabila masa tidur saya terganggu. dahla semalam tidur lambat plus kerja shift full. hari ini pergi ke Wisma Persekutuan. ada iklan dalam Facebook tulis Program Penempatan Pekerjaan, Azam Kerja dan Temuduga Terbuka peringkat Negeri Pahang. saya pergi pagi tadi pun sebabkan my parent suruh. demi nak menjaga hati, saya pun pergi. hasil? just a bunch of crap. kalau macam ni baik takyah pergi. membazir masa dan makin sakit hati.

okay bye.



xoxo


need a refreshment

14 COMMENTS:

♥ηαβειια♥ said...

cool kak sha ok ;)

chill sikit. tamo emoemo ;)

efa fairuz said...

shits do happen, sometimes..

funny, i also think the same as you do.. tapi belum sampai tahap deactivate fb lg..

bersabarlah, Allah knows best..

efa fairuz said...

anyway, forgot to mention..saye dah add blog awak dlm bloglist saye.. yeay!!

Don FiQ said...

cool bebeh.. makan ais krim.. chill2.. =D

paai said...

i folo ur blog

ikeyz said...

allo syg...
chillax ye... :)

all work n no play makes sha a dull gurl....

go out n play a bit ayte? ^^

take care dear...
mwahxx!

Hazwan Hussin said...

chill babe...
don't think too much...

Shahira said...

hum.
thanks for those who dropped their comments.
really appreciate it :)

miss leya said...

sha, sbr k. setiap yg brlaku ad hikmahnye, cheer up dear.

xnk emo2..=)

Shahira said...

thank leya :)

Drunbella Khoo said...

oh patot dah takboleh bukak fb u.
huhuhu.
=_=

Shahira said...

huhu :D :D :D
tatau bila nak activate.

ameradzgaz said...

sha saper yang sakitkan hati kamu nie..bruno mars eh?? eiii geram betul lah dengan dia nie..nanti kalau dia buat lagi kasi tau saya k...nanti saya kasi pelangkung kat dia..eiii aper la si bruno mars nie...memang nak kene pelangkung dia nie...:D :D :D

Shahira said...

eleh.
mengada btol nak pelangkung diri sendrik.
ok nnt awak pelangkung dpn saya eh.
:d