Pages

Sunday, November 21, 2010

kusut


just a short entry I think. kusut. yes itu yang saya alami sekarang ni. rasa macam takleh blah. betol lah kot orang cakap-cakap yang sesiapa yang single tu akan merasakan pasangan bercinta ini boring. bukan sekali saya terasa dengan dia. rasa humm menyampah kot tapi sabar jelah kan. tapi kali ini rasa macam humm nak sabar pun tak boleh. rasa eiii geram! dahlah masa pertama kali meet up my friend dengan si dia saya pun dah rasa annoying. totally annoyed lah weh. takyah la nak lara sangat hati tu. stop whining boleh tak? kalau perempuan tu acceptable lah juga tapi ni tak. kau tu jantan. so be a man okay? jangan asyik duk nak menunding jari kat saya sebab si dia dah tak bersama dengan kau? get a life. takkan nak suruh si dia pilih antara dua?


between me and him, who will you choose, Bruno Mars?



xoxo


takde mood

4 COMMENTS:

faRa_diLa said...

ku jua kusut membacanya. lelaki?? heh, adakah dia mensukai Bruno Mars juga?


sori sha, fara tau sha xde mood..saje je komen nyibuk2 plak.

:(

Anonymous said...

kinda buano boleh tk?

Shahira said...

huuuu worst day.
humm today pun is the worst day gak.
arghh!

Shahira said...

kinda bueno kat kedai.