Pages

Friday, November 19, 2010

gila shawl seperti saya?


reserved by Sha

reserved by Sha

reserved by Sha


weyh apehal ni semua reserved kat kaw?
;pp

because I can't resist the colours
great combination of black and purple
babai kachhhh-ing!
(-_-)''

promo promo. hehehe amacam shawls yang saya booked kat atas? mentarik hati tak? of course lah mentarik hati kan? sangat mentarik hatikuw untuk online shopping sambil mengempiskan wallet yang tersedia kempis disamping kena diet tak tentu pasal (--'') oh yes back to the story. saya booked shawls yang mentarik hati tu kat blog kawan baik saya. so saya pun nak promo her blog. cantik cantik taw shawls yang dia jual eh nama tuan punya blog ialah Cik Afie. tahap kecintaannya terhadap shawl membuak-buak membuatkannya dia jadi tukang jual shawl okay itu tipu semata-mata huuuuu.

jangan lupa datang melawat blog beliau pada link di bawah. tengok blog pun sudah mentarik hati. itu belum lagi mata korang akan juling tengok shawls yang mentarik hati menduga minda suruh beli sebab memang lawa ^^ happy shopping ya korang yoshhhhhhhhhhh!!! eh lupa nak cakap pasal harga. jangan risau sebab memang mampu lah untuk beli. kualiti pun berkualiti tinggi terjamin babe :D




xoxo


happy shopping!

9 COMMENTS:

anydwardrobe said...

wah, suka shawl ye?
jom lah join contest kat sini... hadiah menarik menanti anda tau!
http://anyd-style.blogspot.com/2010/11/contest-2-warna.html

soffea said...

wah. mau terjah ke sane :) thanks sha ~

faRa_diLa said...

kat tmpt fara susah nak dpt shawl tauhu!

nak online shopping takut tak best plak material.

T________T

muka fara mcm x sesuai je. dah la kalau pakai selekeh. tak pandai. sha tlg ajari dong.. huwaaaarghh!

Shahira said...

okay soffea.
happy shopping ya!

Shahira said...

ala fara blom cube blom tau T_T''
dlu si afie tu pn ckp muka dia tak sesuai.
ha tgk skg dia lak yg tukang jual shawl.
ape salahnya mencuba kan fara?

nurayunni said...

wah.comel2...

Encik Tikus said...

wahh cantik model gambar tue ;O


LOL *gatai sat =p

Shahira said...

huhu jangan aok.
tu tunangan org.

LustfulLuv said...

cett.. nameku disebut2 di sini.. huaaa.. Sha promoter terbaek larhh..!! hahaha.. woot woot!!

Thank you Sha Suka Latte ^_~