Pages

Wednesday, November 17, 2010

tahun lepas di perantau, tahun ini di tempat kerja T_T


raya kali ini kempunan nak makan telur tembakul
eh silap sate lah weh sate
tapi tak dapat sobsobsob
(o_0)''

mode dendang perantau was on tahun lepas pada entry tahun lepas tapi tidak pada tahun ini tapi mode bekerja keras mencari rezeki telah pun di switch on kan uhu. haku yang gegatal nak kerja full shift semasa raya so amekkkkkk kawwww (--'') tapi tak sesyahdu manalah kan? balik rumah memalam buta pun still boleh melantak makanan raya yang best best hihihi.

saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua kengkawan virtual hiks perkataan virtual serius tak boleh blah T_T semoga raya kali ini membawa seribu satu keinsafan dan membawa kita lebih dekat kepada-Nya selain memahami erti pengorbanan sebenar... bukan jenis "aku sudah berkorban banyak untuk kau so kau pun kena buat benda yang sama." marilah kita lempang beramai-ramai makhluk ciptaan Allah seperti ini. okay kau sudah merepek bye.



xoxo


ada kang haku beli Sate Zul esok
T___________T

4 COMMENTS:

miss leya said...

selamat hari raya aidiladha rakan virtualku. ecewahhh..hehe

Shahira said...

selamat hari raya leya :D

YaMie said...

sila try restoran sate ketupat iye opposite of new season hotel,sedap,sate kajang katanye

Shahira said...

aah mmg pon tu sate karang hj samuri huhuhu.
tu kire cwgn die.