Pages

Sunday, November 21, 2010

teaser for today


cak!
haaa terkejut tak terkejut tak?
(--'')

ekceli nak update blog. banyak sangat cerita yang saya nak ceritakan kepada kamu semua. kira macam story telling lah tapi tak berapa nak story telling sebab haku menulis blog bukan bercerita haha okay tak lawak pun hu. hari ini yakni hari Ahad adalah hari malang. bad day. bad bay by Daniel Powter. hum. nantilah saya cerita huk. semalam pun bad day juga sebab berlaku perselisihan yang tak berapa nak faham antara aku dan dia ecehhh monolog sungguh ekekekeke. tapi sekarang semua sudah okay ai lebiu :P

esoklah update betol-betol for real. entry ini sekadar teaser je orang cakap *bapok mengada* mata ini sudah lebam gila. beruang panda pun kalah hiks. anyway gambar di atas itu adalah mata kepunyaan Puan Ain heeee saja je enterframe mata beliau yang saya tangkap haritu sempena hari bersejarahnya.

hoi kata teaser. ni apehal sampai dah ke perenggan ketiga? huk okay bye. beruang panda mau masuk tidur esok kerja pagi heeeee oyasumi nasai kroihhhh kroihhhhh...



xoxo


selamat malam blog!

0 COMMENTS: