Pages

Tuesday, December 15, 2009

adakah saya comel?


adakah saya comel bila saya meletakkan muka saya berposisi seperti gambar di bawah bila camwhoring? rasa ramai je perempuan-perempuan yang claim dia comel memang suka pose di bawah. ada kamera phone or digicam tetapi bukan DSLR T_______T siap sedia hendak men-snap pic sambil tangan ke atas dan buat muka comel. hasilnya memang comel pun untuk certain ppl but not me T______T huk. comel ke weh? kalau comel aku mau tangkap camni biar orang muntah hijau.

comel tak?
ayat faveret sha selepas "gemuk tak?"
perlu menerima kenyataan selepas berat badannya naik 3kg
T__________________T

isk comel gilaaaaaa!
kipas-susah-nak-mati tengok sha pakai baju kaler pink
huhuhu

camwhoring sensorang selepas penat shopping di pavi
comel tak dengan shawl zebraku?

gambar ini 1st time disnap ketika memakai shawl jenis ini
tengokla muka memang excited dan pemakaian shawl yang bersepah
dunia baru berjinak-jinak

gambar ini diambil ketika di bilik guru
teman aunt maknjang buat kerja
masa ini serius bosan

oh ya ini muka excited nak balik Kuantan semasa di UTM

camwhore dalam kelas
kita kat belakang sibuk tangkap gambar sedangkan orang kat depan present
T________T


so... saya comel ke tak?

mau je saya tukar pertanyaan di atas kepada ayat penyata


xoxo


sempat update blog sebelum mandi mode

3 COMMENTS:

cik sapphire said...

comey comey!!! :)

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

ku baru tengok org update tentang ni sebagai status kat FB dia~

=]

Shahira said...

har3.
tp itu bkn status fb aku~