Pages

Thursday, December 17, 2009

mood jalan-jalan


pagi ini memang begitu indah. nampak kelibat sang suria naik menerangi bumi Saijo dan tiba-tiba kawan saya berkata "hey! it is snowing." what? in the morning? saya gelak sambil terlompat-lompat macam orang gila. seronok sangat rupanya padahal ciput je yang turun. tetapi tuhan saja yang tahu betapa sejuknyaaaa muka ini meredah salji dan angin sejuk dan pada ketika itu suhu 1deg T_______T'' sampai je ke kelas pergi toilet tengok muka kat cermin macam isteri menangis lepas merajuk dengan suami *sigh*

hari ini 1st time tak tidur dalam kelas sewaktu student present projek mereka. tepuk tepuk. siap semangat lagi isi komen dalam paper. hahaha. lebih-lebih lagi dapat pujian seorang student ni cakap dia suka tengok saya tulis. unik katanya. terima kasih itulah susah nak jumpa siapa yang tulis kidal ni. eceh perasan abis.

hari ini dalam sejarah. tercapai jugak hasrat nak beli iPod touch. huhuhuhu mmuahhhh sayang kamu wahai iPod. pasni da sah-sah jadi papa kedana uhuks. lepas ni dah takleh belanja sesuka hati. dalam hati ini dah nekad akan bawa balik RM5k bila balik Malaysia. amin mudah-mudahan menjadi kenyataan. hari ini juga saya beli organizer/planner pink colour. huhu. since dah ada iPod ini memang akan jadi planner saya laaa pasni :p

hajat nak tangkap gambar salji
hahaha
tak nampak pun hampeh

slide presentation daripada student master
serius gila tak faham dia buat apa

I hate math & physic
tengkiu

muka kunun-kunun memberikan sepenuh perhatian
padahal duduk belakang sekali sebab datang lambat
huhuhu

terjumpa monitor pc yang paling besar dalam hidup saya
serius besar gila
siapa yang ada monitor camni memang dia nak mata rabun 10000x ganda

ini dia iPod touch 32GB di atas pehaku
huhuhu
nak namakan apa ye
Mr. Touch?
cool!



xoxo


:P

10 COMMENTS:

RoseHana said...

kamu memang giler kentang!!
ehe..jgn mare ea sha..
aku jdi crazy!..crazy!..when i saw ur mr.touch!!
dengan harge begitu rupe..berbaloi2 kamu membelinyer..
tapi kamu berbaloi x dpt send ms8 since line kamu disana kureng mnyenangkan..huhu
huhuhuhu..

Shahira said...

chisss cake.
huhuhuhu.
ala xpe.
ipod ni kire aku ni laptop ke2.
wakakakaka.
bole on9 if ade wifi.
:p

shiela-suka-suki said...

kekonfiusan telah melanda..ipod dgn iphone tu sama ke?huhu.tahniah2!!jgn lupa beli cardi grey k.haha

Shahira said...

beza hanya pada fungsi call saja.
yg lain seme same.
:)

miss leya said...

bpe harge ipod touch neh??? jika dalam yen sila tukarkan ke ringgit..hahaha...

Shahira said...

aha.
harga dlm RM1000++ jugak lah.
jimat dlm RM200 la secara kasarnya.
:p

miss leya said...

owhoooo

canggih2...

tapi gajet itu tidak menjadi keutamaanku..

DSLR adalah primary goal now.

haha..

Shahira said...

;)
nak bli dslr ape?
if nak bli baik angkut lens power tros.
jgn amik kit lens.
means i bli D90 + 18-200mm.
untung.

k.e.b.u.n.t.u.a.n said...

kalu dslr like u suggest to brape?
kat sane msti lagi murah kan?

Shahira said...

if u just amik kit lens dlm RM4k jugak la.
i tukar lens so mhl sket around RM5400.
if u nak yg murah, cni ade canon 450d tp kat sini call kiss X2.
dpt 2 lens lg tp tak ingt measurement brp around RM2000.