Pages

Friday, December 11, 2009

another shopblog to promote



blogshop kat atas itu adalah milikan bersama si bff saya, Hana Yazmeen dengan adiknya. jenis baju yang dijual are mostly dresses and it is very affordable dan adalah jenis bundle or preloved. means kualiti memang terjaga lagi and tip top. lawaaaaaaaaaaa untuk siapa yang bertubuh petite atau ramping bak kerengga dan tinggi 165cm T_____T malangnya itu bukan aku. hehehe saya sudah pun TERbeli sehelai chiffon dress for only RM35. yelaaa kena laa juga sokong YES di Malaysia tu even jauhhhhh. hahahaha. cepatlaaaa balik Malaysia ni tsk tsk. enjoy your blogwalking!

cuba kau bayangkan aku yang pakai?
teruja barangkali
imej terbaru untuk tahun 2010
just add on legging + cardi + suede booties


xoxo


shop 'till drop mode

2 COMMENTS:

.ieLah. said...

i loike! cantek dan murah!
suka, but tak berani nak cuba dress up baju2 camni.huhu

Shahira said...

eh u should try lah ielah.
image baru utk 2010?
maybe?