Pages

Thursday, December 3, 2009

selamat bertunang


amin. selamat sudah kawan saya seorang ni bertunang. Wahid, ko doakan aku lak turn pasni? hehehe. si empunya badan namanya Wahidatul Abdah. salah seorang anggota skunks. selesa call wahid je. sesiapa pun mesti ingat dia ni lelaki sebab namanya. nak suh saya call wahida ke? euw. geli mak. dia selamat bertunang dengan bf yang setelah bape tahun entah bersama. saya pun tak pasti. adalah setahun lebih kot? ke nak masuk dua tahun. Wahid ini member kamcing masa di KMJ dulu. teringat lak zaman muda mudi. perangai sekor-sekor memang selekeh. tetapi sekarang masing-masing sudah punya hala tuju dan karier... cam tak caye je aku bakal masuk 24 tahun? wtf? T________T

insya Allah jika diizinkan Allah, tiada aral melintang, saya pun bakal melangsungkan pertunangan dengan kekasih hati. awak... tunggu saya balik Malaysia? jom kita layan gambar saya bersama dengan nenek Wahid pada zaman muda mudi sewaktu di KMJ. sori kualiti gambar tidak memuaskan. biasalah dulu tangkap gambar dengan kamera filem bukan DSLR hahahahaha.

teringat zaman masa makan KFC. entah pape je rasa. masa itulah makan ayam KFC terasa cam student paling kaya kat KMJ sebab makan pun jarang. biasalah student so memang da jenis pokai tiada duit mengharap duit scholarship jek. ekekekeke. ingat tak masa ini seha telah menculik satu botol sos cili? oopss! kantoi suda :p

masa ini baru je kita hendak rapat kot. asal bergambar mesti tak cukup korum lapan orang. mana ntah pergi cik fizah. masa ini In-Team datang KMJ. cam selebriti terkenal lak mereka. huru-hara dan terjerit-jerit. hehehe. siap boleh dinner bersama artis tu.

masa ini saya pun konfius napa cik wahid tu duk jauh-jauh. apa entah motifnya. since KMJ lagi kitaorg dah reti camwhoring. omg. missed our good old days...

ingat lagi tarikh keramat ini. APRIL FOOL! birthday esah. hehehe. menjadi juga plan nak buat surprise selepas kegagalan membuat surprise birthday party untuk saya. kwang3. tema merah putih. waaaa rindu!

wtf! gemukkkkkkkkkkkkkk, oh tidak tidak!!!

gambar ini nampak happy sebab tak sabar balik Kuantan untuk cuti semester seminggu. hahaha tapi sebelum itu terpaksa menghadiri kem jati diri. ntah pape. cik hana pandang ape?


oklah nak pergi mandi bye!



xoxo


good old days mode

3 COMMENTS:

LORD ZARA 札拉 said...

huwaa~
rindu wahid juga!!!

dia dah bertunang~
jeles2~
ku takde bf pun~
LOL!

Shahira said...

ala zara.
nnt adelah tu.
someone.
:p

hana rose said...

so sweet..huk3..
sgt rindu ketika itu..
huhuhu..
aku la si comot hana..
wahid dulu kan btunang..betol kate esah..t wahed kawen dulu..hahaha
camwhore!!