Pages

Tuesday, December 1, 2009

raya di Saijo, Hiroshima


baju raya puasa yang tidak sempat siap
pakai juga akhirnya di sini
tapi kasut memang buat hal!

hai semua. amacam raya? best tak mengisi perut dengan juadah? saya pasti peti ais kat rumah itu memang penuh dengan daging encik lembu. oh ya. raya di sini okay je. macam biasa ada solat raya di "rumah" saya. malamnya pula pergi ke majlis cukur jambul dan open house. kenyang perut ini makan nasi ayam :D


Tarikh: 28 November 2009
Tempat: International House, Saijo
Masa: 2ptg - 4ptg

seperti biasa mesti ada jamuan raya. yum yum. masakan lebih hebat. ada rojak mee, nasi beriyani, nasi dagang, laksa sarawak, pulut kuning, pizza, dessert dan kuih muih :D~ majlis dimulakan dengan khutbah raya hahahaha ok la bolehla ditafsirkan sebagai khutbah raya. selepas itu solat zohor berjemaah sementara kaum perempuan serbu dahulu juadah yang disediakan yum yum.






kehadiran dif-dif jemputan yang terdiri daripada students undergrad Hirodai, famili-famili yang terdiri daripada students postgrad dan juga kakitangan kerajaan yang datang ke sini under JICA.






acara tapau menapau untuk golongan bujang seperti saya



sekian saja update

cuaca pun makin sejuk

apa kaitan saya pun tatau

ok bye!



xoxo


raya mode

2 COMMENTS:

LORD ZARA 札拉 said...

eh, yg 1st tu aku ada buat time raya aritu~

i mean, raya aji~

Shahira said...

haha.
org lelaki duk ngomen kasut aku tuh.
baju cun abis.
tang kasut failed.
cbe bygkan syg if aku pkai buts bulu2?