Pages

Saturday, December 26, 2009

kerana avatar daku turutkan


Avatar
oh mata kamu sangat menawan

tahniah kepada James Cameron sebab direct movie of the year. sangat best ya kengkawan even ada juga saya TERtidur akibat setan banyak sangat bergayut kat bulu mata. 2jam setengah tu memang tak rasalah sebab selepas aksi yang cam agak slow terus aksi padat wuuu~ Jack Sully amat hensem apabila beliau bertukar menjadi gergasi biru auuww~ saya redha je membelanjakan 1000 yen untuk wayang ini. macam sebulan sekali je tengok wayang T____T'' so this is the best movie in 2009. sorry kat Transformers 2 dan New Moon. nasib baik dapat control air mata ini daripada meleleh apabila melihat bab Grace mati wuuu sedey~

cell phone strap

amik gatal-gatal mata dan tangan takleh blah TERembat lak cell phone strap Avatar. padahal bukan pakai pon huhuhuhu. melayang 1000 yen aku T______T'' Sha da muflis dan pokai sob sob sob.



xoxo


movie mode

3 COMMENTS:

nursarah87 said...

semua org kata citer ni best...huh, bila aku nak tengok nih..

Shahira said...

best gilaaaaaaaa.
:))
berbaloi abiskan duit.

RoseHana said...

balik malaysia claim la..hihihi