Pages

Sunday, December 27, 2009

candid photo contest


selamat pagi. Sha sha sha tak habis-habis dengan contest dia. huhuhu. sebelum bertolak ke Yokohama petang ini, saya pun maulah join contest di bawah sebagai penutup tirai 2009. harap semua contest ecehh padahal join 4 jek T________T ape kau merepek ini ehe ok ini sebenarnya yang saya nak cakap: harap menanglah satu. satu jek tak banyak. tak minta dua tiga empat hehehehe.

jika berminat sila klik link di bawah:



kepada penganjur:

inilah gambar candid saya. original copy from my friend, Sidek. saya rasa dia curi-curi snap gambar ini semasa saya sedang galak memanggil kengkawan lain untuk diambil gambar mereka. dah nasib badan menjadi photographer ginilah gaya. anyway I like this picture because my position is unique ehehehehe sempat lagi tu puji diri sendiri T_________T


enjoy my picture



xoxo


contest mode

3 COMMENTS:

Liyana said...

cantik..he~

Shahira said...

candid.
huhu.
tak sangka jd cmni.

RoseHana said...

aku join jugak!!..hik2