Pages

Thursday, April 22, 2010

sebab mengapa activate facebook balik



saya rasa life saya okayy je tanpa Facebook sejak seminggu lepas deactivate. tapi saya rasa saya tidak dapat any news or information from my friends about something. yelah kan sekarang ni jarang dah ber-sms ni sebab kena bayar! kalau kat Facebook tu pakai tagged nama je takpun just tepek kat wall. dahlah free! senang pantas dan mudah pula tu. erk. ini bukan nak mem-promote Facebook (--'')

jadi selama seminggu saya deactivate Facebook saya rasa saya ada lah juga urusan lain perlu dibuat selain ngadap laptop 24 jam. contohnya siapkan Chapter 2 ke hehehehe otw tuuuu. selepas sudah siap survey ini bermulalah adegan menggunakan SPSS dan Chapter 4. wee tak sabar nak habis. semangat di pagi hari ini membuak-buak. weh da pukul 1121 pg okayy.

jadi saya bukanlah lagi pengguna Facebook yang tegar lagi ye. tidak addicted dah. baik aku addicted kat thesis sampai termuntah-muntah berpinar-pinar biji mata ngadap laptop siapkan chapter by chapter. heh. so welcome back Sha!



xoxo


little update

3 COMMENTS:

.ieLah. said...

nak jugak update! haha
;p

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~

amboi~

=)

Shahira said...

hahahahahah.
nmpk sgt kan xde keje?