Pages

Thursday, April 1, 2010

april fool anyone?


birthday girl
Siti Esah bt Abdullah
start berkawan since 2004

omg dah 24 tahun??
T_______T
pura-pura tidak kenal apa itu angka
ceh.

happy birthday to you. Allah selamatkan kamu. selamat hari jadi pada salah seorang ahli skunks iaitu Esah. weh sila bangga satu dunia kot sambut birthday kau tapi dengan April Fool lah bukan Happy Birthday wakakakaka. ini entry khas untuk kau. dah lama kita tak jumpa. adalah setahun kan? T__________T aku di selatan kau di barat. aku di timur kau pun kekal di barat. huk. well insya Allah nanti kita jumpa masa konvokesyen Hana wink wink. boleh buat gath skunks terus ni kat Shah Alam.

have a blast in your birthday

really missed you girl

sweet 24th



xoxo


bday mode

4 COMMENTS:

aifaa said...

alaaa utk aku tade ke?sob

Shahira said...

Erk huhuhuhu.
Nnt aku bwt 1 entry khas utk ko :)

sAI+0+ said...

Shaaa.......
tenkiu2........
luv you.........

Shahira said...

love u too babe.