Pages

Wednesday, March 31, 2010

saya suka gigit ais



kawan-kawan saya semua tahu saya suka gigit ais. sudah menjadi habit or orang cakap tabiat buruk sejak... sejak bila ye. tahun 2004! yes! sejak kawan saya memperkenalkan minuman favourite yang kekal sampai sekarang. tu diaaaa teh ais. since saya sudah addicted kepada teh ais, since from that saya suka gigit ais. sebab bila gigit ais saya rasa satu perasaan seronok dan puas kot hahahahahaha. gila tak? tidakkkk. siapa yang suka gigit ais mereka tahu kot perasaan gembira itu camne (--'') susah lah untuk digambarkan bagaimana perasaan sebenar dapat gigit ais ni. huhuhuhu. misteri...

entri tidak berilmiah sungguh



xoxo


gigit ais tu best

5 COMMENTS:

F I E Z A I N A said...

i know macam mana perasaan dia mase gigit ais. sbb saya pon sangat sangat sangat extremely totally suka gigit ais. tak pernah miss walau apa jenis minuman pon. heheheh. dah jadi ketagihan gigit ais la kite sis. heheh.

TiTin said...

sha, i pun sgt2 suka gigit ais...kalo order air yg berais, mmg wajib menggigit2 ais...tak pun, selalunye kt umah selalu mkn2 ice cube yg kt dlm fridge tu...shedap2...

Shahira said...

asl ek kite ni ske sgt gigit ais?
mmg menjadi habit laaaa kan?
i pnh tau one day g bli ais satu plastik pastu gigit je keje.
huhuhuhu.
nikmat +)

cHimochi said...

hahaha...lame2 gigi leh tumpul...lalalaa...shaa..aku nak teh ais..ais tu ko amek lahh~~..

NAZIRA A.K BOLAT said...

like it;)