Pages

Friday, March 12, 2010

kawan baru


malam tadi saya ada temujanji dengan seorang kawan baru di UTM. amin... bertambahlah lagi seorang kawan baru ngehehehehe padahal beliau ada lagi masa lebih kurang sebulan je kat sini sebelum grad. bestnya! tahniah babe ;) eh he lupa lak nak cerita macam mana boleh kenal dia. namanya Cik Eima Jer. saya kenal die through blog so pendekkan cerita dia ini kawan blogger lah. adeh. dulu famous dengan kawan chatting. sekarang ini blogger lak. nampak sangat saya seorang blogger yang tegar (--'')

beliau kenalkan saya dengan seorang lagi kawannya, nama Cik Aza. hik. mereka ini student from FKSG. sebelah je dengan fakulti saya. mereka sangat okayy dan friendly. same as me! hihi. ada je benda nak cerita dan fun! serious lah boleh masuk sekepala ni. baru je jumpa sudah pot pet pot pet. senang cerita we are in the same boat lah. ngehehehehehe jangan jealous ye Cik Drunbella. sorry sebab sudah kidnap your best friend keh keh keh.

pertemuan dimulakan dengan menonton wayang V3: Samseng Jalanan. meh saya review sedikit ceritanya. okayy kot tapi macam tertanya-tanya why it is so simple? saya rasa jika Lisa Surihani tiada pun still tidak mencacatkan jalan cerita. fungsi beliau adalah buat muka garang. tendang-tendang Farid Kamil. tampar-tampar muka Intan Ladyana. cakap beberapa ciput dialog dan that's it. dapatlah payment kau RM10 000 T_____________T'' saya speechless. apa kata korang tengok dan nilai sendiri. adeh. I expected more than that.

selepas itu, kami layankan perut di Restoran Agus dan bercakap cakap cakap cakap borak borak dan terus berborak. serious rasa macam sudah lama kenal. kan dah cakap kami ini memang peramah orangnya. huhuhu. pasni bolehlah mengedate lagi kan? we have to say sorry to our bf because we got a new gf :D :D :D

pasni Farid Kamil boleh je ambil saya berlakon
poster kemain gempak lagi
aih.
(--'')

percubaan pertama Cik Eima Jer mengambil gambar
membuat muka cute

okayy gambar ini lawa
penuh dengan abstrak
+)

warghhh makang budok!
ini ialah Cik Aza
*wink wink*

cam bergambar dengan artis lak rasa
I adored lah dengan you punya lens
:p

saya dengan Cik Eima Jer

kami dengan coursemates beliau
bersepah-sepah budak UTM kat sini
mementanglah dekat
T_________T



xoxo


fun fun fun!

9 COMMENTS:

Cik Puan Drunbella said...

hahahaha.
:D
kidnap lah cik sha latte.
sy xkisah.
jgn kidnap kekasih sy sudah lah, MR PAPAN.
agagagagaga.
>___<
itu kalau kidnap sy anto santau terus.
bhahahahaha.

.ieLah. said...

bila sha nak date ngan i neh..tskkk

Shahira said...

ielaaahhhh!
jom ngedate!!!!

Shahira said...

huhuhu.
mesti eima sedih bile cik bella tulis cenggitu.

Eima Jer said...

bella:
hahahahaha papan kena kawan dgn papan..
si mantap kena kawan dgn si mantap la...
sha + eima = mantap
en.ikhwan + ajie = double mantap..

ngeeeeeee ^_____^

Shahira said...

hahahahahaha.
never think of that!!!

Cik Puan Drunbella said...

EIMA :

BAIKLAH BAIKLAH.
=___=

Cik Puan Drunbella said...

EIMA :

SO TAK LEH KAWAN LAH NEH.
TAKPELAH.
CARI KAWAN YG SEPESEN JER LAH.
GUDBYE MY FRIEND!

Shahira said...

erk?
cik bella majuk ke?
T_________T

i memain jek.
sorry...