Pages

Monday, March 22, 2010

happy


hari Ahad merupakan hari kami berdua keluar dating. boleh kira beberapa kali sahaja kami keluar dek kesibukan beliau yang super busy T_______T but still have time to spend with me. itu memang sudah termaktub sebagai syarat untuk menjadi kekasih hati saya ngehehehehehe. jadi kami pun dalam pukul 10pg lebih keluar konon-konon mahu breakfast roti canai tapi alik-alik berakhir di Old White Town Coffee dengan toast bread. aih. bagus btol dengan ice blended nya. terbaiklah sebagai breakfast. adeh. after that we went to ECMall to watch Alice in Wonderland movie. hahahahaha. baru tahu jalan cerita camne keh keh keh so tidaklah membosankan seperti kawan saya cakap sebab sudah tahu the main line story.

bolehlah layan cerita ini
asal dengan Encik Ikhwan
cerita bisu pun aku layan
muahahahahahahahaha

****

hari ini ada jugalah tunjuk design baju untuk tunang dan akad nikah kat Encik Ikhwan. dia ada juga suka pada pilihan hati ini tapi mataku sangat rambang okayy. tapi at the first mesti kuruskan badan sampai berat 53kg! I have to deduct 5kg from my current weight for now which is 58kg T________T ya saya tahu saya gemuk. huk. jadi setelah bincang sedikit dengan emak sambil tunjuk kain dan lace, maka saya nak baju kurung mini warna ungu pada hari pertunangan dan baju kebaya labuh pada hari akad nikah. hiks. I loike +)

ala-ala design baju kurung mini
untuk hari pertunangan

baju kebaya labuh untuk akad nikah
tapi based on white lining
or more to grey/silver colour
lawa tak?



xoxo


esok kena balik UTM
T_T

9 COMMENTS:

.ieLah. said...

grey untuk nikah?
i bet sanding mesti purple. kan? huhu

Shahira said...

Bkn grey ielah tp putih.
Lace tu a little bit of grey huhuhu.
Nk kne cr kain lining morevto grey sket tp still putih :)
hihihi utk majlis warna pink-silver.

masmOna said...

macam kenal jeh lace purple tuh?
ahaks :D

.ieLah. said...

ohh..nampak memang macam grey..huhu

Shahira said...

hihihi.
:)

Kapten said...

wah
nak kawen sudah
tahniah2

Shahira said...

huhuhu.
insya allah jodoh kekal.
tq.
:)

hans said...

nak kahwin dah ker?

Shahira said...

insya allah hans.
end of this year.