Pages

Sunday, March 14, 2010

mana satu idaman kalbu?


saya sekarang sudah pandai convert file daripada Microsoft Word ke Adobe PDF. hahahahaha jakun jakun! so tak mainlah CV dalam word ni weh. semua benda nak convert. gila jakun (--'') jadi saya sekarang dalam mood hendak ubah CV supaya nampak lagi awesome. sama ada mahu meletak muka gambar pasport skema nak mampos? ataupun lebih kepada santai. pepandai je letak gambar kasual dalam resume. bagi saya nampak macam kreatif dan mungkin ada kelebihan di situ. manalah tahu big boss lagi tertarik dengan resume kita? hihi. thanks to Ayin sebab tunjuk her CV. memang superb kreatif. namapun budak archi right? so from there I got an idea to transform my CV from this:


to this:

amacam kreatif tak?
ataupun muka saya diminta pelempang?



xoxo


model coca cola

4 COMMENTS:

.ieLah. said...

sha, mabok la buat cv yg second tuh.haha ;p

Shahira said...

It's too casual rite?
Tp creative je sha rs.
Myb just sesuai utk bdak archi je kot.

TiTin said...

sha, camne nk tuka word ke Adobe...ajr la sket...

a'a..gambo utk CV kedua tu cam sgt2 casual...

Shahira said...

titin.
u download pdf creator kat tenet.
pas install tu mmg automatik akan ade kat word.