Pages

Thursday, March 11, 2010

tagged


saya telah di tagged oleh kak FA

sekarang baru ada masa lapang sedikit untuk menjawap soalan beliau
internet huk.
T________________T

1. Adakah anda merasa HOT?

of course I am HOT hahahahahahaha!
perasan habis
tapi sekarang HOT depan Encik Ikhwan je
+)

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!


3. Cerita pasal gambar

gambar atas tu zoom dekat menggunakan my baby D90 oleh Cik Hana
puaslah juga saya mahu mengajar beliau membokeh gambar
okayy lah hasilnya lawa
;)
gambar ini diambil di Teluk Chempedak, Kuantan
panas!
T__________T

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?

semasa di Saizeriya Restaurant di Jepun
best sebab nipis dan makan pun bunyi
kruk krak kruk krak!

5. Lagu terakhir anda dengar?

Sweet Caroline by Neil Diamond
struggle cari lagu ini selepas dengar kat cerita gLee
huhuhuhu

6. Apakah yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?

maybe selepas ini makan lepas tu tidur?

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?

Adik, Shah, Shera, Nurul, Yuyu, Shahirawati

8. Tag lagi 8 orang

Cik Bella
Cik Eima Jer
Cik Iday
Cik Ielah
Cik Hana
Cik Pujah
Cik Seyha
Cik Titin

9. Siapakah orang no. 1 kepada anda?

kawan blogger secara tidak sengaja
*wink wink*

10. Katakan sesuatu mengenai orang no. 5

dia adalah sahabat saya ketika busuk dan wangi
love her very very much!

11. No. 3 ada hubungan dengan siapa?

beliau merupakan kawan blogger juga baru kenal
err tidak pasti sudah berpunya ke tidak
ngehehehehe tapi yang pasti dia ada hubungan dengan famili dia lah
;)

12. Bagaimana pula dengan no. 4?

dia sekarang tengah berbahagia dengan TMW
hubungan sudah 7 bulan
amin...!

13. Pesanan buat orang no. 6?

stop being shopaholic!

14. Kata-kata cinta untuk orang no. 2?

semoga Cik Eima Jer berbahagia dengan Ajie
very very lovely couple
comel je mereka dipasangkan berdua
amin...!

15. Adakah orang no. 7 dan no. 8 mempunyai persamaan?

fashionista
sangat menggemari corak tudung dan shawl terkini
hehehehe

16. Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang men-tag anda.

kakak angkat sejak di UKM
tabah
camwhore
loved photog same as me
suka pakai shawl

17. persamaan antara kambing dan lembu?

kedua-duanya ialah daging

18. perasaan anda buat tag ini.

mengantuk sebab memang tahan dari tengah hari tadi

19. adakah anda tahu si Rizman itu sengal?

siapakah??????????

20. Gay or Les?

Tegak

penatnya menjawap
(--'')



xoxo


ngantuk...

3 COMMENTS:

Cik Puan Drunbella said...

aiyok numbe 1.
kena buat jugak lah neh ea.
hokhok.
>___<
sebentar eyh.

Shahira said...

hihihi.
:D

:: LaRa MaYa :: said...

malas tul la aq nak jwb sha...hu3..