Pages

Saturday, March 27, 2010

kelebihan emak bermain Facebook


wall Facebook saya
akibat depressed gambar pun bertukar
T__________T

sedang saya mengalami masalah kemurungan atau depression akibat ombak badai telah melanggar bahtera saya yang selama ini tenang bak sepohon kayu daunnya rimbun itu... tertulis di notifications Facebook saya "Zalazan Mohamed Noh post something on your Wall" wawawa advanced betol emak saya ini. tup tup she smelled something fishy is going on here disebabkan masing-masing punya status adalah dalam bentuk emo. erk? and then she called me. pung pang bla bla pot pet and then I felt relieved! omg saya cerita masalah cinta pada emak? huhuhu segan tak segan pun asal lepas. rasanya emak memang layak digelar Doktor Cinta eceh sila kembang.

I LOVE YOU MAK!

thanks for everything

ada baiknya jika emak sendiri bermain facebook



xoxo


love her

6 COMMENTS:

hans said...

huhuhu
eh,ekau la yg add dkt fb tu kan?

Shahira said...

iyerr.
aku laa tuh.

Miss Romeo said...

Mmg CARA! cayalah! hehe

Shahira said...

;)

.ieLah. said...

pasni mak sha akan lagi advance..
ajar dia tulis <3<3<3!

hihihi :)

Shahira said...

ngahahaha.
die da addicted tu da ielah.
mlm td leh die ckp cmni ms ckp kat phone "oh mlm ni mak tak bukak facebook pn lg"
oh gile x???