Pages

Monday, March 1, 2010

entri khas untuk si stalker


I'm back to Malaysia for good. just arrived safely at Kuantan Airport at 11pm with Encik Ikhwan. thanks B bcos you are willing to spend out your money just to pick me up in the KLIA. I love you more...!

itu satu cerita. banyak lagi cerita yang saya mahu update sebelum balik ke Malaysia tapi terbantut dek satu kes. wah wie tak sangka ek ada juga orang tua dalam dunia ini busybody tentang hal orang lain. ingatkan makcik je yang suka berjoyah. rupa-rupanya pakcik pun suka juga ke berjoyah? tsk. nampak sangat kan life kau amat membosankan dek kerana itu tiada kerja so untuk isi masa lapang jadi stalker sepenuh masa kat blog aku pastu stok sindir-sindir abah aku. apesal? aih. ini yang rasa hendak menyumpah habis je bila balik Malaysia. aku lebih rela bertapa di Jepun tu sampai mati jika mentaliti masyarakat Melayu kita masih begini.

cukuplah sekadar menjadi silent reader dalam blog aku ini. tidak perlu kot nak sindir-sindir abah aku pasal penceritaan blog aku ini. if you have to say something to him, just say. there is no point you want to talk about my blog to him. what for? tell me what is your benefit? is that some kind of your satisfaction? is that your life very very pathetic and you want to have fun with interrupting into my life? this is my blog. so my post about me and my life either in here or Japan is nothing to do with you. so back off from my life and my family life. I don't need another LALAT to interfere in my life.

manusia kalau memang sudah pegang pangkat PhD dalam hidupnya, kita sental macam mana pun still ada. if tiada point, dia akan buat point. kesian kan kat kau? bosan kot life kau. tak pun kau ada banyak sangat kot masa lapang sampai boleh blogwalking ke blog aku pastu siap gigih baca satu persatu apa yang aku merepek semasa di Jepun? or kau memang dah takde kerja? ke makan gaji buta kau ni? the point is kau siapa? kau tu support family aku ke? abah aku ada hutang dengan kau ke? ada tak aku or abah aku pernah berjoyah pasal kau? aku pun tidak tahu menahu kau ini siapa. okayy? pls. jangan nak buat aku start menyumpah kat sini. aku tidak kisah pun kau nak jadi silent reader but then pls lah weh jangan jadikan blog aku ini sebagai medium hendak sound abah aku tentang apa yang aku tulis di sini.

kat sini aku sertakan gambar mesra aku dengan Encik Ikhwan. if rasa tiada sangat kerja dan mahu mengisi masa lapang sedia ada, why not you just copy this picture and then cuci gambar ini sebesar 16R ke? pastu jangan lupa gi lekat kat meja abah aku. okayy? I don't mean to be rude but then hati ini sakit sangat okayy bila dapat tahu hal macam ini terjadi kat aku akibat perasaan dengki orang yang tidak pernah habis kat family aku.

rasa memang hendak menyumpah lagi tapi mata ini dah penat. mahu rehat sepenuhnya sebelum beraktiviti esok pagi. ini adalah entry khas. selepas ini saya akan stop sekejap dunia blogging.

di KLIA
menungggu masa untuk check in



xoxo


:D

10 COMMENTS:

LORD ZARA 札拉 said...

abaikan manusia2 camtu~
bongok namanya~
aku pun pernah kena~
dengan my own "family" juga lah~
erm, so called relatives~

yeah!
alhamdulillah kamu dah tiba sini~
suka2~

=]

.ieLah. said...

uish?
ada pakcik berjoyah sha?adess..

ehem, selepas ni sha akan mempunyai satu album bersama en ikhwan! wii~!

glad u arrived safely :)

a.m.n.i.n.a said...

Pukol je lalat tu..... ;)

cik idaY said...

manusia mmg camni..bnda2 cmni nk lak bz body..klu kes2 mcm dera2 ni xnk lak...huhu

seronok lar dia dpt jumpa pakwe dia...he3..
welcoME hoME!!hi3

mysarah said...

hai there ;)

just be cool k. dlm dunia blogging ni, all those things are normal. bila org tgk kita hepy, mesti timbul perasaan dengki or tak puas hati tu even sikit.

so just take it easy yaaa

UzaiR Rusli said...

kita tak hidup dek puji, tak mati dek keji.

dalam dunia ni memang diciptakan watak antagonis untuk menguji hambaNYA.

Gambate sha-san

TiTin said...

welcome back sha.... :)

cHimochi said...

aaa...kepo toL..ade gak LALAT jantan..aaa..dah pencen kot keje..dye wat keje sambilan..huh?

lek2 k sha..mulut org nemang mcm tuh...nak tutp nemang susah..simbah asid pom tak gune..nanti dye men meset2 lakk...biar tuhan jek timbang tara dye..kite sbr...habis tak tahan..berdoa..doa org teraniaya makbul tauk..doa la mudah2an dye tuh diberi petunjuk hidayah yg cukup..kubur da kate mari kot...*insaf jap*

masmOna said...

sila tabah syg..

oh btw, np ikhwan nmpk tembam?hiks :P

Shahira said...

thanks for all ur support.
i'm okay now.
:D