Pages

Friday, April 30, 2010

siaran langsung dari Gombak


selamat pagi semua. saya sekarang online secara langsung daripada Gombak, KL. baru je sampai tadi dari Putrajaya. penat & letih. eh bukan ke itu sama je? uhu. otak pun dah mereng. dalam kereta tadi rasa nak tidur je tapi tak sampai hati biarkan Aifaa drive sensorang huhuhuhu. what a great nite yesterday. sudah lama tidak girls' day out. window shopping itu best tapi saya terbeli beg DSLR. hek. bukan terbeli tapi memang sudah niat pun. dari The Mines ke Alamanda Putrajaya dan round-round Putrajaya sambil membokeh bokeh dan terus bokeh. gambar banyak je vibrate sebab aku takde tripot T_________T

okayy lah nanti saya update lagi blog pada hari Isnin depan. sekarang masa untuk mandi dan bersiap-siap zass ke LCCT. bye bye Kuala Lumpur dan hello Kelantan! haha. kenapa aku teruja sangat ni pergi Kelantan? sebab naik flight! wakakakakakakaka ;p oh yes. I missed you here Encik Ikhwan.



xoxo


tired & sleepy

0 COMMENTS: