Pages

Sunday, April 18, 2010

sudahkah anda menangis?


"I believe everything happens for a reason. People change so you can learn how to let go. Things go wrong, so that you appreciate them when they're right. You believe lies, so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together"


sudahkah anda menangis pada minggu ini? atau pada hari ini? bilakah kali terakhir anda menangis? ngehehehehehe saya semalam menangis. bagi saya menangis itu adalah satu terapi pada diri sendiri untuk sembuh daripada segala-galanya meskipun benda itu bukanlah penyelesai kepada masalah kita tapi menangis jelah kan? boleh buat kita lega. dan kebaikan saintifik pada mata kita ialah membersihkan habuk dan debu pada mata kah kah kah. sudah lama tidak merepek-repek pada entry blog saya. semuanya nak serius je kan 24 jam. apa yang aku merepek ni pun aku tak tau. aihhh...

alhamdulillah my survey is everything going well even though there are some obstacles that I have to face it. ganbatte Sha san ^^ ceh positive thinker betol kan? jadi marilah kita fikir positif. sebenarnya saya pun sudah tidak terlarat hendak mengadap thesis ni tapi bak kata Ayin, roomate saya yang illegal sebab saya menumpang biliknya secara haram ;) sampai bila kita nak hold on benda tu? lambat laun kita kena buat juga so selagi mampu kudrat ni nak menghabiskan apa yang kita mulakan, kita habiskan! kena determined pada diri sendiri. terima kasih!! nampak gayanya petang ni macam tidak hujan jadi insya Allah saya dan kawan saya, Fizah akan sambung survey. apa kata survey??!!

esok mahu merehatkan diri. penat kot buat survey ni T____T kehulu kehilir cari responden pun sudah boleh mengeluarkan peluh bagai orang yang exercise (--'') takpe Sha, anggap je kau telah menyahkan toksin di dalam badan tu hua hua hua. iyolah pastu baju taknak pula berlambak-lambak kena basuh kan? huuu sadis. esok plan mahu lihat balik jawapan para responden saya. nasib baiklah tidak pernah kena maki lagi semasa buat survey ni. jika tidak mesti mood saya down T_________T touch up chapter by chapter. nanti bolehlah just focus on chapter 4 iaitu analysis data and chapter 5 for the conclusion and suggestion. I hope everything is going well as planned. amin...

sedang saya blogwalking... tup tup terjumpa handbag ini. oh sangat cantik sangat suka. tapi harga memang mentarik hati untuk dibeli. Encik Ikhwan, boleh tak anda belikan saya handbag yang sangat lawa di bawah ini? sebagai hantaran? ngehehehehe :D :D :D

Karen Millen Baby Bowler Bag
warghhh anda sungguh cantik!
harga pun cantik juga!
(--'')



xoxo


marilah update blog!

2 COMMENTS:

shiela-suka-suki said...

huhu.bagus2.focus on ur tesis.ganbatte sha san.along ni ntahla.ada possibility extend.huahuahua.
adeyh.asyik2 warna putih.pilihla warna lain.pastu besar.nnti tak muat nk letak kt dulang hantaran.
ps:along beli red flat kat cotton on.only rm29,owh, so gorgeous.me now fall in love with red.

Shahira said...

Eh handbag ni kecik je saiz nye.
Cam tote bag lah lawaaaaa.
Hm asl lak kene extend lagik?
Penat btol bwt research yg ta sudah2 nih.