Pages

Friday, April 23, 2010

user bodoh


****

THE CASE IS CLOSED
SINCE SHE HAS APOLOGIZED TO ME JUST NOW

nama user ini Siha Ryuki
memang user yang bodoh
harap je grad dari UUM
T_________T

malam tadi kawan saya telah share satu link dengan saya di Facebook. tengok-tengok user bodoh itu telah guna gambar saya as her primary picture. weh macam takde gambar lain ke dalam dunia ini kau nak guna? apesal lah guna gambar aku *ye tau cantik* bhahahahahaha but that is not the point. dah terang-terang kot ada trademark saya kat situ L a tt e s H a. aih. sebab tu aku cakap kau bodoh. aku tak suka cakap orang bodoh ini. it is not my style tapi geramlah serius aku geram grrr!

saya tengok gambar tu dah sah-sah secara terang-terangan diambil dari blog kesayangan saya. lagipun gambar tersebut saya gunakan untuk black & white photo contest tidak lama dulu. wahai Cik Siha Ryuki, silalah berbangga dengan acuan muka yang anda dapat daripada ayah dan ibu anda. penat kot nak proses? heh. malas nak cakap lebih. emosi pun tidak stabil sejak dari malam tadi. you are really really pathetic girl.



xoxo


bodoh punya olang!

14 COMMENTS:

.ieLah. said...

at least,
crop la dulu lattesha tu..
haha..funny la this girl..

ke dia adore sgt ur pic sha? smpai buat primary pic? tapi lupa la tu nak credit ur name.. haishh..

camni pon ade ke? tskk

LORD ZARA 札拉 said...

lawak siot!!

adakah fan kamu?

kih3~

Shahira said...

ntah nye kan ielah?
leh je cropped dulu lattesha tu.
sb tulaa ckp bodoh.
huhuhu mujur ade kwn shared link smlm.
haiyaaa.

Shahira said...

aku berbangga ada fan wahai zara!
ntah2 nnt die bwt fanpage utk aku ke?

Cik Puan Drunbella said...

mungkin die ingat lattesha tu takda apa-apa maksud.
mungkin jugak kan.
dlm pandai tu ada jugak kebodohannya.
ummmm.
=___=

Shahira said...

wakakakaka.
T________T

Anonymous said...

YUP SO SORRY FOR THIS PLAGIAT..WSLM.

Hazwan Hussin said...

haha..dia reply 2..kak, u r what u r..xsalah kalau u think that she's so adorable n nk grab her photos but juz make it in a proper way..mintak izin dl..nk nyanyi lagu siti pn kne mintak izin Dato K dl..bwahaha

..bellaNabilla.. said...

akak kena tag ~ sila ambil plis :)

:: LaRa MaYa :: said...

ha2...
klakar kan...
apakah motif org2 sebegini...
dah tentu hasil kiter ada trademark sendiri....
mana la boleh diambil begitu sahaja...
lau dr segi undang2 dah kena saman lor guna patern org lain tanpa kebenaran...
hope dia jadikan pengajaran...
bersyukur dgn kurniaan ilahi...

Shahira said...

huuuu.
now i felt very terrible bcos i cursed her in my blog.
tp xpelah benda da lepas kan.
lain kali akak jgn buat lagi ye?
if akak nak guna nthen ask my permission, i'm okay with that.

Shahira said...

okay bella tq for the tagged.

NurSyma Amin said...

Miss Shahira.. Thx fr all comments she do admit her mistake. n so nobdy prfect..i aredy inform her privacy of sensitifity.. Ok .larling

Shahira said...

it's okay.
let bygone be bygone.
everyone made mistakes right.
:D