Pages

Tuesday, June 8, 2010

correlation with crosstabulation



saya sekarang tengah berusaha menyiapkan Chapter 4. wow. begitu banyak sekali pembetulan yang saya kena buat balik. siap ada penambahan analisis lagi T__________T Dr... I really hated numbers!! bagus btol kena tambah analisis correlation & crosstabulation. cis. padahal dalam paper researchers lain tiada pun (--'') baru sekarang saya faham sedikit. okay baru sedikit bukan semua. struggle lah kena masukkan balik data huaaaaa. nak tension pun sudah tidak terlepas kot tension. bilakah penderitaan ini akan berakhir? *sigh*

pukul berapa saya hendak tidur ini?

esok pukul 7pg sudah kena bersiap-siap untuk hantar bakal mertua ke airport

(-_-)''



xoxo


sighhhhhhhh...

4 COMMENTS:

a.m.n.i.n.a said...

senang aje tu......tolak dating,tolak lepaking,tolak blogging....sure leh siap =p

sapphire said...

t-shirt tu mcm menarik r sha..

cepat2 siapkan tesis.. sama2 grad thn nih :)

Shahira said...

hihi kak nina.
blogging br amik masa 15mins.
dating tu seminggu skali blom tentu T________T
lepaking tu maybe 2x je seminggu about 3 hrs.

yg penting keazaman tinggi haha.

Shahira said...

hehe ade kot jual ni kak nilam kat tenet ;p