Pages

Tuesday, June 22, 2010

v-day is coming...


hoh?
kan best kalau ada rules sebegini
muahahahahaha

tadi baru dapat sms daripada supervisor kesayangan: your viva is planned for Friday 900am at Urban Lab B11 and it is slotted for 30 minutes. hoh. hari yang ku tertunggu-tunggu sekian lama sudah hampir!! ehem bukan E-Day okeh tapi ini V-Day iaitu Viva Day. warghhh mampoih laa aku macam ini. last present semasa di Jepun hari tu tu pun less than 20 minutes. cakap je 20 minutes; 8 minutes for presentation and 12 minutes for Q & A session. aiyyoo aiyyoo. hmm boleh kot Sha. kuatkan semangat! jangan gelabah dan panik dan jangan gagap if not habis terabur nanti (--'') dan mestilah bercakap selaju yang mungkin...!

aishh dahtu ada masa lagi nak update blog? biasalah kata blogger tegar muahahahahaha. sekarang ini tengah buat pembetulan for table of contents and after that bolehlah dimulakan dengan bismillah... mulakan pembetulan untuk whole chapter. saya target akan siap pada hari Khamis ini sebab sudah boleh focus kepada slide presentation pula. 30 minit je Sha... pastu kau sudah MERDEKA...! hahahahahaha selamat tinggal UTM. banyak ek kenangan. hoi! jangan berangan lagi nak grad selagi belum viva! baik...! T__________T

nanti nak update pasal aktiviti selepas viva
hehehehehe



xoxo


okay sila sambung kerja anda

7 COMMENTS:

.:SeSwEeT LaVeNdEr :. said...

gud luck sha =)

Amazing AJ said...

oi. buat thesis ah. pahal update blog lagi. haha

Drunbella Khoo said...

go go go cik sha.
u can do it.
ecewah.
^___^

.ieLah. said...

all the best sha :)

Shahira said...

blog ini ibarat diary ku.
mesti kena hupdate setiap hari hahahaha.
thanks all :D :D :D
mmuaaaaahhhhhhh!!

ilisaharudin said...

good luck sha!!!
ps: guess miller hobo is rm 180 di amazon.com?? bleh percaya ke? help me...

Shahira said...

wuuu.
maybe the price had been reduced in US sb stock lama kan?
maybelaaa i dunno.
damn sgt murah?
wtheck?