Pages

Wednesday, June 23, 2010

entry kali ini bosan haha


takde mende pun saya nak update. cuba teka... aaaaa teka! mesti korang dapat agak kan? ceh hahaha. saya dah nak naik gila. mata pun lebam macam panda *wink wink* alhamdulillah siap juga edit Chapter 3. sekejap lagi nak masuk Chapter 4 yang paling mencabar minda menduga rasa. aduhai. dahla lapar. saya rasa best pula bila fokus kat thesis ini sebab tak ingat nak makan. sedar-sedar sudah petang lalu tunggu je kawan saya bawak balik dinner. haha sangat selekeh.

kan dah cakap entry ini bosan. saya pun bosan. cepatlah penderitaan berakhir pada hari Jumaat ini! khas untuk abah dan emak. pasni sudah boleh letak gambar 12'' x 8 '' di ruang tamu selepas hari konvokesyen ngehehehehe. tengok! berangan lagi T_____T

sini hujan lebat amat sangat. tidur pun best. tidur ke thesis?
(--'')



xoxo


ngantok...

2 COMMENTS:

.ieLah. said...

jangan tidooo!
siapkan cepat! :)

Shahira said...

tidur itu perlu apabila anda memandang laptop lalu mata berpinar2.
huhuhu.