Pages

Tuesday, June 15, 2010

pasal wayang


eh ini bukan topik sebenar
saja je tunjuk kat Jacob
Eclipse bakal menyusur bulan Julai nanti
:D :D :D

A-Team
superb double thumb up!!
THE BEST MOVIE 2010
so far yang saya pernah tengok

hari ini keluar ke ECMall. telah berjanji nak tengok wayang sama-sama dengan Cik Shikeen. jauh benar beliau terbang dari Brunei. cakap pun macam orang Sabah bha T______T thanks for your gift! tudung tu sangat cantik apabila dipakaikan di muka saya :D :D :D pastu thanks juga sebab belanja tengok wayang heeee ;p

nak review sket pasal A-Team stand for Alpha Team. huuuuu cerita ini sangat best! mantap dengan aksi dan lawak yang bila tengok memang gelak habislah bila Murdoch menjahit "lightning bolt" kat lengan Baracus. Murdoch ini sewel sket tapi bila bab memandu kapal terbang atau helikopter memang terbaik!! heeeee best best. pastu Face ini memang sempoi dan cool habis. oh Bradley Cooper. anda memang hensem, hensem dan humor :p haaa Liam Neeson pegang watak Hannibal. memang otak geliga. everything yang dia plan mesti jadi.

maka saya rekemen agar anda menonton cerita ini!! saya rasa macam nak tengok untuk 2nd round pula ngeh ngeh ngeh. inilah reward untuk diri sendiri since tak mampu nak shopping (--'') eh silap saya tengah tunggu parcel baju saya ni tak sampai-sampai pula. dahla esok nak drive ke JB. yeay! harap-harap everything is going smooth and silky. gotta go now! mahu pergi mandi, basuh baju dan kemas baju. bye bye rumahku syurgaku :(



xoxo


long journey tomorrow

0 COMMENTS: