Pages

Monday, June 7, 2010

loneliness is killing me right now


pagi tadi baru je hantar emak ke airport. sekarang mesti sudah otw ke Tanah Suci Mekah untuk menunaikan ibadah umrah. semoga emak selamat tiba dan pulang ke Malaysia pada 21 Jun 2010. 2 minggu juga tu *tiba-tiba saya rasa nak menangis* maybe saya akan jumpa balik dengan emak pada bulan Julai nanti Insya Allah... takpun buat kerja gila drive ke KLIA pada 21hb tu dari JB. heee tengok jelah pada kemampuan diri.

yes saya sunyi. Along sudah balik. Abah pula bekerja. nak berjumpa dengan dia pun pada petang jelah. Encik Busy pun tiada di Kuantan. minggu lepas tidak berjumpa pun. nasib badan... 11hb tu kawan saya nikah malam dan 12hb tu saya jadi pengapit. pastu 13hb lak saya maybe jadi OP untuk my friend's sister wedding. aiyoo. 14hb tu kena submit full draft of my thesis. 15hb ini sudah kena gerak balik JB. nak duduk sana sampai awal bulan Julai lah before wedding my best friend sebab saya sudah dilantik as OP. hehehe adalah juga income kan?

okay hidup saya bosan mengadap thesis
pembetulan demi pembetulan



xoxo


bye!

8 COMMENTS:

Drunbella Khoo said...

takpa cik sha.
demi masa depan yg gilang, gemilang dan terbilang, korbankan sikit masa utk thesis tu.
berusahalah!
:)

faRa_diLa said...

hai cik sha,

i am new blogger here, btw i love to read ur entry, best ok :)

i baru kenal blog u ni dari hazwani hamid, dia yang link kan ur blog kat saya, she said awak schoolmate dia masa sek rndah.hehe..

do come to my blog, http://sukasukifara.blogspot.com

thanks..:)

Shahira said...

hee thanks cik bella.
i really really need that!!
;p

Shahira said...

heee thanks sb sudi follow my blog.
welcome to the blogging world :)

Shahira said...

ehe silap tu.
kami sama kelas ms f4 & f5 :)
heee wanie tu budak baik.
saya ni nakal ;p

joegrimjow said...

thesis?
phd kah?

Shahira said...

phd?
hahaha otw if ada rezeki.
master je nih.

faRa_diLa said...

oh satu kelas, hehe, wanie tu satu matrix dulu, duduk bilik depan ngan bilik sy, hehe..:)