Pages

Sunday, June 27, 2010

rindu untuk bersama dengan mereka...


Encik Busy kesayangan
hari ini sudah genap 19 hari tidak berjumpa
dating apetah lagi lebih daripada itu
(-_-)''

Cik Hana kesayangan
ibarat adik ku sendiri
weh rindu lah nak hangout!
(-_-)''

Cik Ain kesayangan
minggu depan sudah jadi Puan Ain
rindu nak bertukar gossip girl apabila dengan kamu
(-_-)''

arghh! serius rindu nak balik Kuantan. rindu rindu rindu. hmm sabar jelah Sha. Jumaat depan sudah boleh balik selepas selamat hantar pembetulan kat Dr. Rafee. pastu sudah boleh binding thesis and then bound! get ready for your next convocation in September 2010, insya Allah. event yang saya ternanti-nanti agar menjadi kenyataan. tak sabar nak naik stage buat kali yang ke-2. rindu kat Abah & Mak ehe dan tidak lupa juga Along! ekceli rindu kat baju baruku kwang333. tunggu Kuantan, haku balik minggu depan!



xoxo


mata lebam macam panda
okay bye!

4 COMMENTS:

shiela-suka-suki said...

ceh, kenyataan yang tidak ikhlas.siapalah diriku ini untuk dirindui.

Shahira said...

alolololo.
hey rindu awak.
sila balik!

shiela-suka-suki said...

sila tunggu 9 julai.mau tengok WC kat rumah.argentina vs brazil.haha

Shahira said...

cm yakin je bole tgk kat umah haha.
ntah2 tyg kat astro ke.