Pages

Tuesday, June 15, 2010

oooohhhh. drama! let's get popcorn!


burp! baru je lepas makan roti high 5 spicy tuna. eh hai selamat pagi. sekarang saya nak minum air kotak dutch lady coklat yang ke2. lapar tahap macam apa dah tadi. daripada pukul8pg tadi mengadap laptop untuk siapkan final draft thesis saya sampailah pukul 11mlm lebih sket tadi T_______T perut ini hanya menjamah roti telur dengan teh ais je pagi tadi tapi pastu perut sakit lalu @$$#$%^&*&***^%&&**## hue hue hue amat tidak senonoh kamu.

lega! gembira! speechless! saya tadi telah berjaya meng-emailkan final draft kepada my lecturer. heee. hari Rabu bakal bergerak ke Johor Bahru sebab keesokkan harinya ada meeting dengan beliau. harap-harap pembetulan saya betul. letih weh ngadap thesis 3 hari non-stop. itulah namanya buat kerja last minit. bila last minit je idea datang smooth and silky je. hampeh! uhuuuu mujur Chapter 1 2 3 saya sudah hampir siap sebelum ini. harap-haraplah saya dapat memegang skrol sarjana pada bulan September ini :) amin...

pastu? Jumaat? maybe Singapura menunggu saya untuk melawatnya. hai! sudah lama tak jumpa. rindulah kat Merlion hehehehe. kalau ada rezeki nak pergi Universal Studio hehehe merewang je kerja kau aihhh! slurppp! seronot betol minum air susu memalam buta ni. orang cakap senang nak tidur hehehe. saya rindukan tidur yang lena sebab selama ini asyik tidur berdebar-debar je. yelah my life is full with problems. but now... lega amat. sudah lama tidak merasa lega sebegini rupa hue hue hue.

tadi sempat chat dengan Encik Busy. hmm... ada berita yang saya perolehi. harap-harap selamat semuanya ye B? ada rezeki ada. Syg support B 100% uhu saya gf yang baik ;p sudah seminggu tidak berjumpa dengan beliau. nampak gayanya jumpa pada bulan Julai lah nanti. oh yes. hubungan kami mencecah 7 bulan. amin :D :D :D kena bersyukur ini hihi. ada apa dengan bulan Julai? saya pun tertunggu-tunggu ada apakah yang menarik pada bulan Julai nanti ;p

esok what to do? basuh kain. amanat Emak sejak seminggu lepas masih belum sempat ku kotakan huhuhu. dengan rumah tidak bersapunya aihhh. esok mesti rajin tahu? esok pagi pergi pos laju nak pos baju pastu pergi bank nak buat keluar ASB pastu nak pergi MPK nak hantar gambar untuk pertandingan fotografi uhu. esok due date. minta-mintalah diterima amin! if not memang burn lah duit ku begitu sahaja.

heeee wayang esok! bakal berjumpa dengan warga Brunei, Cik Shikeen dengan Cik Ieda, dengar kabo aok kena pergi PLKN yep? hehehehe tabahkanlah hatimu wahai Ieda. dulu ko main ngelat haaa sekarang rasakan. tapi mesti best sebab ada flying fox. hahahahaha dulu-dulu masa muda remaja boleh lah tapi sekarang ini sorry ler aku nak join benda-benda macam tu. nak jadi emak orang dahni ;p eh silap isteri? kwang3

banyak betol saya membebel pada entry ini. perut sebu sekarang. pasni nak minum 100 plus pula. terasa macam nak demam (--'') yelah dengan tidur tak cukupnya. aihhh. doakan agar semua selamat dan emak, saya amat rindukan emak :( abah oh abah cepatlah balik. tulaaa tanak pasang Astro kan dah susahkan diri nak pergi layang kat kedai. aihhh.

nanti update lagi!

esok baju baru tiba weeee
:D :D :D



xoxo


it's a beautiful day
now watch some idiot screw it up

0 COMMENTS: