Pages

Thursday, October 28, 2010

CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly


hai bloggers. may all of you have a great Thursday. so did mine. why eh? of course laaaa I cuti ngeh ngeh ngeh mari buat sesi tempeleng Sha ramai-ramai (-_-)'' macam dah lama kan tak join contest? ekceli saya telah berjaya di tagged oleh Cik Ema *thanks dear* for this contest. kan dari bulan Julai sampai lah Oktober adalah bulan konvokesyen bagi IPTA di Malaysia. disebabkan saya baru je konvo bulan September lepas, maka saya nak menyertai pertandingan mortar ini *oh tidak sekali lagi ayat karangan budak SPM*

contest ini mcm mentarik hati sebab melibatkan hari konvokesyen. since saya baru je lepas konvo so why not kan mencuba mencuba manalah tau dapat hadiah kaca mata ecehhhhh kaca mata tu daripada Ray Ban. ori ke tak ni bang? hahahahaha berani kau tanya persoalan itu? nanti kena reject baru tau (--'') korang boleh just click link contest kat bawah ni untuk detail :)


good luck!

banner contest - CHECKED
follower - CHECKED
entry - CHECKED
picture - CHECKED
tag - CHECKED

****

jeng jeng jeng
saya mempertaruhkan gambar ini

MSc. Planning Resource Environmental Management
UTM 2010

eh Sha kenapa kau nak letak gambar ini? hihihihi both of them are my bestest friends. kami berjumpa semasa di KMJ pada tahun 2004 dan nama clique kami ialah Skunks tapi kan tapi kan sob sob sob tak cukup korum ni! supposed kena ada 8 orang huaaaa tapi takpe till we meet another time okay? pandai pon korang ikut tema haku iaitu purple & pink. yang pakai shawl belang-belang tu adalah Cik Hana - haku angkut terus dari Kuantan hahahahaha terima kasih kerna sudi ikut kawanmu ini ke JB. dan yang sweet pinky itu adalah Cik Fizah. penduduk tegar JB yang banyak menolong saya ketika saya tengah struggle menyiapkan thesis master and live in her house for FREE okay no hidden charge sob sob. terharu! and not forget thanks to my sis kerana sudi menjadi my OP for FREE hahahahahaha :D :D :D

sekarang saya nak tag:




xoxo


contest mode!

10 COMMENTS:

E.d.Y said...

thanks k sudi join contest ni..tunggu keputusannya nnt..good luck..:)

Shahira said...

thanks :D

=*NuRo0L* = said...

hihi.. baru je tag kamu.. dah join..

Shahira said...

:D :D :D

Azwandy Bin Muhamad said...

Gudluck k..Hehe...

shiela-suka-suki said...

nasib baik ada ucapan penghargaan utk I..haha

Shahira said...

hihi tq azwandy :D

Shahira said...

ngeh33.
adik tak lupekan kulit lerrr.

pujah said...

aku da lame gilon konvo!

Shahira said...

hahahahaha!!!