Pages

Monday, October 25, 2010

flare technique




ISO-200
f/22
1/200 sec.



xoxo


another new technique

6 COMMENTS:

Atiqah Adnan said...

thanks.. nak tanye ni untuk nikon d5000 bole ke guna teknik nie ea..?

Shahira said...

yup.
any dslr boleh.
ni i just gune kit lens 18-55mm je.
just use the description above nthen u'll get that flare.
nak lawa gune 18mm.

Atiqah Adnan said...

tula sebab akak baru je pakai slr..
memang macam stress sebab tak pandai guna lagi.. slr d5000 memang tulah lah lens dia 18-55mm even macam confuse sikit tapi takpe nanti balik bole try.! nanti share lagi ok.. thanks ea..

Shahira said...

hihi explore sket2.
saya ni pun tgh nak explore each of dslr function.
good luck~

Zatil Aqmar said...

kak shaaaa I LOVE THE PICTURES!!!
ni rase nak angkat slr satu ni. haha.

Shahira said...

huhuhu thanks dear!
yeay angkat!!!
beli laaa zatil :D