Pages

Saturday, October 23, 2010

mode berangan is ON!


hai selamat pagi bloggers. whattt??????????? sudah pukul 1pg Sha bila kau nak tidur? esok kau morning okay jangan lupa pastu sudah pegang kunci so? huhuhu kena datang awal buka store okay. heee takpe takpe haku ni memang muka yang datang awal. pukul 910pg sudah terpacak depan Padini Concept Store (-_-)'' eh cepatlah menaip ni pasni nak solat pastu kroihhh kroihhhh. esok mulalah pergi kerja dengan mata bengkak sepet tak cukup tidur semua ada heeeee.

okay semalam iaitu hari Khamis saya telah pergi menonton wayang bersama Lihin. kebetulan dia balik Kuantan so dah lama kan tak hang out dengan dia. ajak dia tengok wayang. tak sangka lak cerita ni dia pun plan nak tengok tapi tak tertengok lagi akibat gegatal pergi beli tiket Eat Pray Love. hamekkkk kauuuuuuuuuuu kan sudah menyesal teramat HAHA haku ni pun tertidur tengok cerita tu. pls lah weh even Julia Roberts so stunning in that film, I think the story board was too much dragged from one scene to another scene. tu yang ehem macam bosan kot? :P

kami melihat cerita The Other Guys lakonan mantop Will Ferrel and Mark Wahlberg. hahahaha serius lawak tak boleh blah masa berlakon jadi good cop bad cop. tak ke bangang bila dedua jadi bad cop. mula-mula pelik lah apesal lawak diaorang ni memang bodoh gila pastu haaa baru teringat sebab producer filem ini adalah Will Ferrel so? dah memang boleh agak kot lawak dia camne HAHAHAHAHA nescaya korang takkan menyesal tengok cerita ni!!! sket sket gelak sket sket gelak cam harammmmmm!!! huhuhuhuhu. saya paling suka dialog antara Detective Gamble and Detective Holt. oh yes Detective Gamble tu ada bini se-HOT Eva Mendes wuwuwuwuw. sungguh tak adil hekkk.

"Where did you learn to drive like that?"
"Grand Theft Auto."

like... what?
bhahahahahahahahaha
:D :D :D

The Other Guys
seriously berbaloi baloi!

****

jom masuk part berangan sket. saya terjumpa quote yang saya rasa sangat best untuk dikongsi bersama terutamanya bila mengenangkan tinggal lagi seminggu duit gajiku yang pertama akan masuk hahahahahaha koya mu deh? hehehehehehehe. best sebab? banyak dah baju yang haku reserved akan dibeli dan dibayar. pastu berangan nak beli handbag tapi sekarang in torn whether nak beli yang harga setara RM100-RM500 or just simpan dulu lama-lama jadi bukit and dang! terus grab yang mahal dan akan pakai in the next 10 years?

Gucci? Louis Vuitton? huhuhuhu gilaaaa. dalam otak ni kau nak Marc Jacobs kan Sha? huhuhu jangan lupa ye plan molek-molek nanti kau makan pasir lak Sha. ishhhh manage pls manage yourself! aaa benda yang penting tetap kena beli dulu sebelum kehabisan saiz iaitu jeggings from Levi's. nak ganti jeggings from Uniqlo. macam sudah lusuh je kan T________T'' huhuhu ada sebab yang munasabah kenapa nak beli hihihi alasan untuk mensedapkan hati :P pastu nak grab wedges kat Vincci siap dengan diskaun 40% as for staff purchase. sabar Sha sabar :D :D :D

"The best feeling is the world is getting paid
to do what you love to do"
- Anonymous

jeggings Levi's
totally in love
RM199.00
T______________T

Marc by Marc Jacobs Classic Q Hillier Hobo
RM1500
mampukah daku?
(-_-)''


dahla berangan jom tidur
cret cret
(bunyi cengkerik)



xoxo


mode berangan angan is ON!

0 COMMENTS: