Pages

Monday, October 4, 2010

perihal pemandu lelaki


weh adakah kau ni bajet best?
blah ah weh kalau setakat kereta pun local tapi nak berlagak
macam bawa Lancer/Evo
muahahahahaha itu dasar loser
L-)

jari penulis blog ini menari-nari di atas papan kekunci, lantas mencari idea untuk dikeluarkan pada entri terbaru beliau... muahahahaha ayat melankolik habis :p hai selamat pagi dunia! macam mata saya ini sudah ada timing nak buka pukul 10pg T_________T tuanmu ini tak puas lagi tidur hukhukhuk. bangun-bangun je tadi Celcom tak boleh lak send sms wattadehell? pagi-pagi nak buat haku hangin. ish. mujur pisang goreng dan teh o buatan Emak menyejukkan segalanya huhuhuhu diselangi oleh Dolphin Massager by Ogawa. since kerja ni... badan saya memang terasa amatlah sengal sekali. huuuu. sekali pergi massage ni best woo tapi entah bila kan. dahla gaji bulan lepas tak dapat lagi huaaaaaa... dengar kata either dapat 15hb ni atau hujung bulan ini huk okay haku sedih sekarang (-_-)''

entri kali ini mungkin berilmiah mungkin tak. ataupun hanyalah sekadar emosi saya semata-mata. tapi ini bukan kali pertama saya mengalami peristiwa yang saya rasa aihhhh kau seorang yang loser kalau kau buat macam tu. pernah tak korang *attn. to pemandu wanita* kalau tak bagi peluang kat pemandu lelaki yang kengkonon macho habis *puke* masuk ke lane korang pastu dia akan cucuk-cucuk dan tunjuk kehebatannya dengan potong kereta korang pastu masuk lane dengan secara kurang ajar. huhhhhhh tak ke panjang satu ayat tuh? konfem kena bercakap dalam 2 nafas hua hua hua.

haaa saya dah 2x kena macam tu. latest pagi semalam masa otw ke tempat kerja. ek ala mamat poyo berkaca hitam memandu kereta Wira yang sudah habis modified la tu kot. si mangkuk ni nak masuk lane saya tapi saya tak bagi sebab dah nak dekat baru nak tukar lane. dengan tak bagi signal nya. tu kurang ajar namanya. saya memang pantang bab kurang ajar masa drive ni. kena ajar sket orang macam ni. jangan ingat saya ni pemandu wanita, boleh ditindas? no way babe! lu tak kenal lagi siapa gua *wah ayat persis samseng jalanan hahahahahaha* okay back to the story. bila saya tak bagi peluang, mesti ah si mangkuk tu panas hati beb. boleh nampak thru my mirror hahahahaha pastu nak potong siap cucuk-cucuk lagi hahahaha tapi still tak boleh sebab kereta sebelah bawa macam kura-kura... muahahahaha saya menang kat situ. lalalala you are a loser man.

saya just senyum je bila si mangkuk tu dah berjaya masuk lane saya dan berada di hadapan kereta saya. mujur je tak buat L macam kat glee tu. memang loser habis. pastu pandang dengan muka tak puas hati thru his mirror hahahaha. haku tersenyum puas :D :D :D lelaki dayus macam ni memang tak boleh bagi chance. dia ingat dia tu best la kot? bila orang tak bagi peluang mula buat macam diri tu best atas jalan raya. kau langgar kereta aku kau bayar okay? pagi-pagi dah jumpa dengan orang perangai macam shaitonirrojim... isk isk isk mujur tahap kesabaran kau begitu tinggi kan Sha? heeeeeee :D :D :D

okay ini tema lain pula. hmm since saya dah kerja ni dah jarang kan update blog? uhu rindunya nak update hari-hari. dengan link blog pun tak ter update lagi. insya Allah minggu ini akan saya tumpukan perhatian pada blog kesayangan ini muah muah! blogging is part of my life, so does with a photography. betol lah cakap kengkawan, bila sudah start kerja, entah bila kan ada peluang lagi untuk shoot shoot dan shoot (--'') lama-lama tu okay la kot untuk adapt. just give me some time kan?

currently I am happy with my new life. with a new job, new friends, yes I am totally happy. dah tak perlu nak fikir into deep sangat with a certain problem. ya lah manusia takkan terlepas daripada masalah tapi hee huu saya rasa sekarang saya takde masalah amin diharapkan dipermudahkan segalanya olehNya. eventhough that bastard sent me one message right before saya naik ke atas pentas untuk terima scroll but hey like I said before, you can go to the hell. hell is waiting for you, soon ;) you too are a loser man. sometimes, I do feel pity for him. karma is a bitch baby... thank you Allah.

sudah pukul 11pg. macam sudah kena stop je sekarang. nak kena gosok tudung kerja lak. semalam ada BBQ Party at Teluk Chempedak with my colleagues. best woah. memang terbaik lah sos ayam BBQ huuu kenyang perut haku tibai 5 ketul ayam. dan sekarang rasa sudah gemuk huaaaaaaaaaaaa Sha!!! hari ini saya beraya sebab sudah selamat menghabiskan puasa 6. Alhamdulillah. tahun lepas sempat puasa 5 je hukhukhuk. pasni kena berpuasa lagi untuk shift ganti dan nazar. semoga dipermudahkan segalanya...

I want to be happy like this
yes like this
all the time
:)



xoxo


jangan pandangku sebelah mata
hanya kerna namaku wanita

4 COMMENTS:

^linas^ said...

oh~

Shahira said...

anda suka tinggal komen yang bersahaja.
i like!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

sis.. nak tanye lebih2 pasal produk yang u gune utk muka u.. camne nak tanye eh? can i email u?

Shahira said...

yeah sure.
u can email me.
shahirarosli@yahoo.com