Pages

Tuesday, October 26, 2010

she is someone wife


hye readers. hye followers. hye bloggers. hye silent readers. hai nak kena makan penumbuk ke Sha weh? at last berjaya juga akhirnya haku meng update entry khas untuk sepupuku yang telah selamat menjadi isteri orang pada tarikh 24 Oktober 2010 heeee. sorry taktau nama suami dia sob sob sob. cousin kuw yang kupanggil Oya ini sama umur dengan saya, 24 tahun. dia tak bertunang pun tapi merisik je. hmm sama lah pula kita ni kan cuma jodoh tak panjang jek. harap-harap kekal abadi untuk selamanya. selamat sudah kesemua anak Pak Ngah haku berkahwin.

actually I am not her OP for this solemnization day. saja je ngetest DSLR padahal uhuuuu hati ni berkecamuk tak dapat jadi her OP. dia sudah request tapi apakan daya haku berkerjaaaaa!!! huaaaa sorry dear. dapat jadi unofficial photographer pun sudah cukup bagus. rindu nak main dengan my baby. her OP di import khas dari Maran, tempat mereka bekerja. tapi kan satu je haku tak pueh hati. banyak kot moment yang mereka tak ambil gambar contohnya si pengantin lelaki sembahyang sunat sujud syukur. lagi satu angle main kat tempat yang sama jek. wth? huhhhh harap gambar tu lawa-lawa laaa ek.

ni gambar pun pakai main snap je. kebanyakan ambil secara random dan pada 18mm baru nampak macam wide angle jek since saya tak mampu beli lens wide angle hua hua hua T______T'' meroyan terhadap diri sendiri. lagipun tak sesuai nak tonggeng sana tonggeng sini since I wore baju kurung okay baju kurung on that day (--'') arghhh gambar pun tak berapa nak cantik so hmm enjoy jelah gambar yang tak seberapa gah ni. uhuuuu rindu nak outing photoshoot!


check it out!
:D













asyik tangkap gambar orang je
gambar diri sendiri memakai baju nikah bila?
hahahahahahahaha koya
;p


xoxo



happy newly weds!

4 COMMENTS:

/Dayah//Nurul/ said...

haah gambar kawen sendri sha camana.
cantik angle pic kamu :)

Shahira said...

hahaha kene hire someone else.
berangan jom berangan!

anish said...

niceeeeeee :)

Shahira said...

thanks ;)