Pages

Saturday, October 16, 2010

gambar rasmi konvo 2010


hai semua. apa khabar? hari ini saya mendapat gambar konvo hari tu. yang rasmi punya. ekceli semalam tapi takde sape kat rumah so encik posmen sudah tinggalkan surat cinta jadi saya mengarahkan Abah pergi juga ambil kat pos laju hahahaha. dia tanya kenapa saya tak pergi je? uhuuu anakmu ini kerja pastu break pukul 2ptg jadi... Abah lah mangsanya hua hua hua :P dari dulu lagi instinct ni mengatakan gambar mesti tak cantik. haaaa amik kau kan sudah menjadi kenyataan sekaligus mimpi ngeri!

arghhh banyak sebenarnya yang daku tidak puas hati. dahla gambar solo kecik. tipu ah cakap tu 12R termasuk dengan frame. buatpe? kesudahannya gambar diri sendiri menjadi kecik. lebih menyakitkan hati, semua pulak nak enterframe. dengan dekan SPS pastu NC tu wajib ah kan. yang paling tak boleh blah apesal lak ada kamera kat belakang tuh??? arghhhh geram! huhuhuhu serius geram. gambar UKM juga yang terbaik. marilah sama-sama bergelak ketawa melihat gambar konvokesyenku yang menyakitkan hati, jiwa dan raga ni (-_-)''

****

MSc. Planning-Resource Environmental Management
UTM 2010

tengok tengok mata kau pandang manaaaaaa???????
T______________T

dengan tetibanya saya kudung sebelah tangan
(-_-)''

****

BSc. Environmental Science
UKM 2008

huhuhu nampak tonggek bukan?
:P

apakah persamaan di antara gambar di atas?
kasut konvo recycle hahahahahahaha
kain batik jawa
warna ungu dihatikuw
:D :D :D


sekian terima kasih
itu sahaja update pada entry kali ini
buhbye!



xoxo


sob sob sob
:(

7 COMMENTS:

delicioustastydelicia said...

yer la sha...
gmbar ukm juga tbaik..
gmbr ukm nmpk lg cerah....
utm sedikit gelap...
apepon..ukm tetap dihatiku...hehehhehe

Drunbella Khoo said...

eh, apahal emcee pon boley ada dalam photo konvo jugak?
gila tak profesional langsung.
hahahaha.
tragis betul.
=_=

Shahira said...

huhuhuhuhu mmg tak profesional!!!!
pffttt!!!!

miss leya said...

haha..try amik phd di um pula..or mane2 lah..usm ke? i think usm better lah kot pic die..berdasarkan gmbr konvo my mom pada tahun 1997..ahaks..

cume mata die agak pejam masa itu. haha...

well..gmbr uitm ku oke.so uitm di hatiku. hehe..

Shahira said...

HAHAHA TAK LARAT LAH NAK AMIK PHD.
T_T
bertabah jela gmbr buruk sobs.

Hazwan Hussin said...

congrats..
nwey, mmg betul gmbr konvo USM yg paling mantop..huhu

USM dihatiku..kah3

Shahira said...

cit T_T